Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mit éreztek amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit éreztek amikor a párotok beközli hogy ma már x alkalommal beszéltetek telefonon, és Fiúk, ti milyen okból sokaljátok annak a hangját akit állítólag szerettek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 17. 14:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A mi szakításunk oka az volt,hogy nem hagyom élni. Pedig én csak az esti facebook beszélgetéshez ragaszkodtam napi szinten,ami ingyen van nem több,mint egy óra és közben mást is csinálhatott. Jó igaz sokszor zaklattam meg nem akartam elnegedni. Meg kell érteni egy idő után komolyabb szinte lép a kapcsolat. Nem szükséges napi szinten órákat dumálni egyszer véget ér az ismerkedős fázis és innentől feleslegessé válik a sok duma. Unalmas lesz elveszik a varázsa. Mérsékeld ezt! Kérlek:)
2013. márc. 17. 14:54
 12/29 anonim ***** válasza:
Inkább egy egyórás beszélgetés, mint 6-7 8 perces. A nap végén kibeszélitek, kivel mi történt, aztán jóéjt. Én nem bírnám elviselni, ha így egész nap a telefonon lógnánk...
2013. márc. 17. 14:55
 13/29 anonim ***** válasza:

én nem hívom soha semmiért, sőt mivel nem vagyok ennyire telefonos, így van észre se veszem ő hív, na így mér leszokott erről

várd meg, majd ő jelentkezik, N

2013. márc. 17. 14:55
 14/29 anonim ***** válasza:
Az a fő probléma,hogy nem nagyon hagy teret. Most hogy már közös csomagban vagyunk és ingyenes, így meg végképp. Régen csak halált (visszahívót) küldött aztán vagy visszahívtam vagy nem, de ha most nem veszem fel, vagy épp olyan helzyet van,hogy inkább kinyomom, akkor még agresszívabban próbál elérni. Pár éve még tuti duma volt,hogy bocsi, de lassan olyan helyre megyek, ahol nincs térerő! Ez volt a legjobb, mert akkor tényleg nem hívott,meg sem próbálta, de ma már elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt bevegye.
2013. márc. 17. 15:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Anno ő volt annyira rám állva, ő akart megszerezni hogy együtt legyünk. Meg ő mondja mindig hogy a nap 24 órájában együtt tud velem lenni annyira szeret. Akkor nem értem a telefonos problémát...:( ez meg pont hogy az én heppem, az én szokásom. Nem igaz hogy nem lehet ezt így elfogadni.
2013. márc. 17. 15:18
 16/29 A kérdező kommentje:
Ilyenkor van az hogy azt mondom hogy hagyjuk egymást a pi..ába akkor, basszus. Felhívom tökre kedvesen hogy 'Hiányzol nagyon' erre már 2 mondat után leakarja tenni, meg se várja hogy esetleg akarok valami információt közölni csak épp bevezettem, és benyögi hogy ma már 4 szer beszéltünk..Jaaa...bocs. Egyesek ku..ára nem tudják értékelni a másik figyelmességét meg hogy gondol a másik rájuk meg hogy hiányzik. Hát basszus, akkor nem kell párkapcsolatban élni! Akkor mondta volna azt hogy legyünk dugópartnerek, vagy haverok vagy semmik.
2013. márc. 17. 15:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Miért kell napi 10x elmondanod neki, hogy hiányzik? Ne csodálkozz, ha az agyára mész és szakítani fog...
2013. márc. 17. 15:29
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem erről beszélünk folyamatosan és nem napi 10 szer. Az apja kórházban van külföldön, életveszélyben. Ez is téma.
2013. márc. 17. 15:36
 19/29 A kérdező kommentje:
És egyébként ha éppen nem a kórházban van nála, akkor a kocsmában. Sörözget meg játékgépezik meg beszélget, meg a Forma 1 et nézi. Mikor hívtam éppen kiment sétálni. Na ennyit erről!
2013. márc. 17. 15:38
 20/29 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Amúgy te most egy szubjektív kérdésre keresed a választ vagy a saját nyavajádat, akkor mindenkivel megosztani,amit szemmel láthatóan nem tudsz kezelni? Mert ha az utóbbi, akkor van erre egy másik oldal is, pl blog vagy twitter ;)

2013. márc. 17. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!