Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfi elvárja a barátnőjétől hogy ne fingjon? Ez is természetes dolog, minta tüsszentés, vagy orrfújás.

Figyelt kérdés

Biztos van fordított eset is, amikor a nő várja el a pasitól ugyanezt, de miért?

A félreértések elkerülése végett nem azt mondom, hogy éjjel nappal tegye, de azzal csak árt magának az ember ha visszatartja.

2013. márc. 15. 12:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%
Ha finganod kell,és nem akarsz a párod orra alá,akkor szorítsd össze a farpofáidat,te marha...
2013. márc. 18. 19:34
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem várom el tőle nem jó azt visszatartani bélcsavarodást okoz
2013. márc. 27. 22:10
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
'múgy ha flatulens vagy ne zabálj babot meg resztelt májat és meg van oldva.
2013. márc. 27. 22:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Kedve Utolsó!

Az hogy feltettem egy kérdést, nem azt jelenti hogy nekem van ilyen problémám... !

2013. márc. 28. 16:58
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Én nem mondom, hogy ne eressze ki a bélgázt, hanem inkább megkérem, hogy ne ott előttem, ha lehet. Én sem előtte engedem ki, hanem bemegyek a wc-be. 22/F
2013. ápr. 10. 14:45
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Én azt várnám el inkább, hogy hozzám hasonlóan ő is nyíltan vállalja be a fingást. Nagy ritkán van iylen, jót röhögünk együtt. Nekem azért is lenne jó, mert akkor nem feszélyezne, hogy fújol, amikor én eleresztem széll kálmánt :P
2013. ápr. 18. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Mondjon bárki bármit, a legjobb dolog fingani buszon:) Utána figyelni az emberek reakcióit.
2013. máj. 10. 20:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Én ezt nem valami intim dolognak tartom, hogy csak az arra érdemes előtt fingok, ha már elég belsőséges a kapcsolatunk :DD Persze, előfordul már velem, hogy véletlenül kicsúszott ha hirtelen mozdultam vagy megnyomta a párom a hasam, de ha tehetem kimegyek a szobából és elintézem.

Nem tart semmiből, nem azért teszem mert a barátom elvárja, csak így érzem jól magam.

Elég nőies nő vagyok és számomra nem fér bele, hogy szétfingom a szobát.

De kinek, hogy kényelmes.Mások vagyunk.

2013. júl. 13. 13:53
 19/25 anonim ***** válasza:
FINGJÁL CSAK NYUGODTAN X'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. júl. 13. 14:53
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok vega, de ritkán eszem húst, és nem azt mondom hogy én rózsaillatút pukizok, de alig lehet érezni. Ráadásul kifejlesztettem a technikáját a sunyin pukizásnak és azt hallani sem lehet.

Barátom nyugottan pukizhat előttem amennyit csak kell neki, engem egyáltalán nem zavar.

2013. aug. 13. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!