Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi elvárja a barátnőjétől hogy ne fingjon? Ez is természetes dolog, minta tüsszentés, vagy orrfújás.
Biztos van fordított eset is, amikor a nő várja el a pasitól ugyanezt, de miért?
A félreértések elkerülése végett nem azt mondom, hogy éjjel nappal tegye, de azzal csak árt magának az ember ha visszatartja.
Kedve Utolsó!
Az hogy feltettem egy kérdést, nem azt jelenti hogy nekem van ilyen problémám... !
Én ezt nem valami intim dolognak tartom, hogy csak az arra érdemes előtt fingok, ha már elég belsőséges a kapcsolatunk :DD Persze, előfordul már velem, hogy véletlenül kicsúszott ha hirtelen mozdultam vagy megnyomta a párom a hasam, de ha tehetem kimegyek a szobából és elintézem.
Nem tart semmiből, nem azért teszem mert a barátom elvárja, csak így érzem jól magam.
Elég nőies nő vagyok és számomra nem fér bele, hogy szétfingom a szobát.
De kinek, hogy kényelmes.Mások vagyunk.
Nem vagyok vega, de ritkán eszem húst, és nem azt mondom hogy én rózsaillatút pukizok, de alig lehet érezni. Ráadásul kifejlesztettem a technikáját a sunyin pukizásnak és azt hallani sem lehet.
Barátom nyugottan pukizhat előttem amennyit csak kell neki, engem egyáltalán nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!