Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja a barátom, hogy ennyire nagyon fontos eznekem, De akkor miért csinálja ezt? Miért ilyen velem?
Azt hiszem nem érzi át, hogy vaksi vagyok, orromtól kb. 15 cmig látok körvonalakat, 14 éve vagyok szemüveges. Folyamatosan romlott. Most meg műszakis szakra járok ahol sokat kell rajzolni, milimétereket.
Meg akartam műttetni a szememet idén nyáron, egyetem előtt, de még nincs meg a teljes összeg.
A barátom folyamatosan bánt kb. 3 hónapja, de egy hónapja intenzívebben. Lelkileg. egyszeruen mar nem birom.
Erre most azt Mondta, hogy akkor fogja elhinni azt, hogy szeretem ha ua. olyan értékben veszek neki ajándékot, mint ő vett nekem Valentin-napra. (Ikea párna-plüss)
Azt követeli tőlem h a szemműtétemre kuporgatott pénzemből (ajándékra apott pénz pl. nagyitól, amibol nem vettem semmit hanem EGY Nagy celra felretettem! erre azt akarja h ebbol fizesdem ki neki ezt. Korabban azt mondta h abbol a penzembol nem vehetek ki soha, semmiert.
Tudja hogy nem akarok megvakulni, meg azt is hogy alig latom a szerepmemet, azaz Őt szemuveg nelkul. De erre ilyet ker tolem. :/
Miért?
Miért szeretem őt? Miért lettem szerelmes?
Miért viselem el (iszonyatosan nehezen majdnem lelki roncs lettem), azt hogy bant, igazsagtalanul es alaptanul vadolGat engem honapok ota. Egyszeruen emellett alaptalanul halalosan feltekeny is.
Soha tobb ev alatt sem sirtam ennyit mint iden. Idegileg teljesen kesz vagyok..azt erzem hogy nem fogom birni, meg hogy pszichologushoz kell hamarosan mennem.
Ahelyett hogy kellemesen beszelgetnenk, felzakklat, vitatkozik velem.
Mar lejarattam magamat sirassal az egyetemen is, tudni krll hogy rejtett ag*essziÓt hozott fel belolem, olyat amirol nem is tudtam hogy letezik nekem.
Ez a mai nap iszonyatosan fajt nekem... :'(
pedig ma,megint azt igerte hogy nem fog engem bantani.
Nem is ertem hogy lehet az hogy valaki bantja a Szerelmet, akivel csaladot tervez mar fiatalon?Nalam a szerelem es a direkt bantas nem fer.ossze.
Ugy erzem amikor bant lelkileg hogy nem is szeret engem.
Mert ha nem lenne a szerelmem es parom, hanem valami ismeros akkor azt hinnem ezek utan hogy utal engem es azert bant ennyire.
Erzekeny vagyok, o is erzekeny, es egymasra fokozottan erzekenyek vagxunk.
Hogy lesz ez jobb? Segitsetek kérlek!
22:14 analfabéta jelentése: írni-olvasni nem tudó, műveletlen
azt hiszem, mielőtt buta jelzőkkel illeted a hozzászólókat, mert nem ugyanazon a véleményen vannak mint te, legalább nézz már utána, hogy legalább normálisat írsz! ^^
másrészt, te se vagy jósnő, hogy lásd, hogy a pasid nem lesz e ugyanolyan agresszív mint volt, mert elmúlik a szerelem.
7 Hát téged sem az eszedért szeretnek, az biztos. Nem is csodálom, hogy együtt maradtál egy olyan lelketlen emberrel, mint a kérdező párja. Mert akit szeretünk, azt nem bántjuk, erre a kérdező a legjobb példa, mert minden elnéz annak a faßnak.
Kérdező, keress egy másik pasit, mert ez nem szeret. És még véletlenül se vegyél neki drága ajándékot, mert nem érdemli meg. Inkább dobd képen egy tejszínhabos tortával, na azt már megérdemli. És utána szakíts vele. Ennél már csak jobbat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!