Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Kezdeném az elejéről.. Egy osztályba járunk, az elején barátok voltunk majd..

Én kezdtem többet érezni, és azt hittem hogy ő is.. Olyan jeleket adott, amikből nekem az esett le, hogy ő is így érezz.. Majd egyszer "kettesben" maradtunk az osztályban,én pedig "lekaptam" majd utána olyan 3-4 percig csókolóztunk..

Aztán később kiderült, hogy csak játszott velem, "ki akart próbálni" és ez nekem nagyon rosszul esett, így teljesen eltávolodtam tőle.. Majd azt vettem észre, hogy folyamatosan követ, Ha dolgozat írás volt folyton segített.. Engem figyelt minden órán, volt hogy a tanár szólt rá, hogy ne ábrándozzon.. Majd egyszer a folyóson voltam kint, odajött majd megcsókolt szinte térdre borult és szerelemet valót nekem , én akkor mondtam neki, hogy hagyjon a hülyeségivel.. Majd küldött nekem egy képet, amin az volt hogy belevágta a nevét a kezembe.. (nem emos)

Regényeket írt nekem, hogy sajnálja hogy játszott velem, és szeretne velem lenni örökre stb stb..

Én meghatódtam, és azon gondolkozom, hogy összejöjjek-e

vele. De mindig eszembe jut, hogy átvert..

1.Összejöjjek vele? És felejtsem el amit csinált.

2.Most rajtam a sor, hogy így álljak rajta bosszút?

Bocsi ha hosszú lett, de nagyon fontos lenne..

2013. márc. 12. 20:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
egyszer hibázott, de ha jól értelmeztem, akkor még nem tudta, h te többet érzel iránta. ha szeretnéd, nem lenne ilyen kérdés. inkább már boldog kapcsolatban lennétek.
2013. márc. 28. 00:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!