Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy "lánybarátom" akibe az elején szerelmes voltam, majd elmondta hogy ő csak "barát" akar maradni..

Én ezt elfogadtam, majd mostanában egyre többet vagyunk egymás közelébe (osztálytársak vagyunk) Pl: Folyton mellém ül, közeledik, ha elhívom mondjuk a büfébe örömmel jön.

Mostanában azt vettem észre, hogy pl órán amikor írok folyton engem nézz és amikor észreveszem odanézzek és egyből elfordul..

Most pedig küldött egy zenét, és azt mondta, hogy ő is hasonlóan érez.. (zene: https://www.youtube.com/watch?v=xiJR3zQlL5U) Akkor most mivan? Az elején visszautasított most meg hirtelen belém szeretett?

2013. márc. 11. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan
2013. márc. 11. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
mondjuk ettől a tiniszarságoszenétől hányingerem lett rendesen
2013. márc. 11. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, én is kinyomtam inkább kerestem hozzá dalszöveget.:D
2013. márc. 11. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen szeret :)
2013. márc. 11. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. márc. 11. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben voltam. Barát akart lenni csak, de aztán szép lassan észre vettem, hogy közeledik. Megörültem, elmondtam neki, hogy még mindig szeretem és megkérdeztem. Na, mit kaptam? Egy kib@szott nemet, összetört a kicsi szívem :( :D Sokszor nem egyértelműek a lányok! :)
2013. márc. 12. 14:27
 7/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak azért közeledik feléd hogy ne érezd rosszul magad , hisz tudja hogy szereted. De lehet hogy ö is szerelmes lett beléd , legjobb ha ezt megbeszéled vele :D Sok sikert!
2013. márc. 12. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!