Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kombesz kérdése:

Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
8 hónapja megismerkedtem egy lánnyal aki elvette a szüzességemet is de egy hónapon belül megcsalt (állítólag csak kétszer tette be neki az illető egy retkes wc-ben). Teljesen össze voltam törve, iszonyatos indulatok dúltak bennem de 4 hónapja megint összejöttünk és lángolt a szerelem. De én egy hete szó szerint megundorodtam a lánytól mert nem tudom elfelejteni amit tett. Viszont lemondani is nehezen tudok róla mert az elmúlt hónapokban rengeteg gyönyörű pillanatot éltünk át együtt. MINDEN tökéletes volt. De egy hete nem bírom elviselni azt hogy a közelemben van mert gyomorgörcsöm van az idegtől ezért szakítottam is vele. Most viszont minden büszkeségemet (ami még megmaradt azok után amit megpróbáltam megbocsátani) összeszedve küzdök magammal hogy kibéküljek-e vele mert ő azóta iszonyatosan szerelmes lett belém és nyomul... Mit tegyek?

2013. márc. 10. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ezt így folytatod, belebetegedsz.

Ha KÉTSZER IS megcsalt, meg fogja tenni máskor is.

Te ezt nem tudod neki megbocsájtani, a tested is így reagál.

Zárd le, és LÉPJ tovább.

Ne is keresd.

2013. márc. 10. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy megbocsátasz neki, és akkor élvezed ami van és nem gondolsz a múltra (nem könnyű!) vagy szakítasz vele. Harmadik út nincs.
2013. márc. 10. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Félreértetted, egy alkalommal csalt meg de annyi volt hogy kétszer betolta neki... ráadásul az a baj hogy meg tudtam volna halni érte és még csak 16 éves vagyok...
2013. márc. 10. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Elmondom neked, ezerszer jobb lányok vannak a világon, akik nem fognak félrelépni egy retkes vécében (sem), és akiknek csak te fogsz számítani.

Lépj tovább, és küldd el ezt a lányt a csudába.

2013. márc. 10. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!