Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem a 9. osztályt egy gimnáziumban. Azóta tetszik egy lány, aki évfolyamtársam és 6 osztályosba jár, tehát 2 éve már ott van. Ő köszönt rám először még valamikor szeptember-október környékén, azóta is szoktam vele beszélgetni, de nem sokat (azóta kb. 4x). Persze ezen kívül facebookon is, de ott annyira nem szeretek vele, mert nem látom :) Egyszer el szerettem volna hívni valahova, de azzal védekezett hogy nem ismer... Aztán másik alkalommal aztmondta, hogy más típusú fiúk tetszenek neki. De akkor még nem is beszélgettünk annyit, hogy ismerné a stílusom vagy bármit. Külsőmre gondolt? Azóta változott a külsőm is sokat. Mikor mostanában beszélek vele mindig mosolyog meg ha lát köszön, de nem érzem azt, hogy érdekelném. Barátnője aztmondta nekem, hogy neki annyit mondott, hogy jó velem beszélgetni. De ha el szeretném hívni valahova, mindig azt mondja, hogy nincs ideje. Még nem volt barátja, de nekem sem volt barátnőm. Próbálkozzak még és ne adjam fel? Vagy keressek mást? Az a baj, hogy mikor meglátom érzem, hogy szerelem és nem csak azért, hogy legyen valakim.

Hosszú a leírás, köszönöm aki elolvasta :)

15/F

2013. márc. 8. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak barátnak kellesz neki. Ez nem biztos, bár a nem érek rá duma ezt bizonyítja.Mindenesetre be hagyd, hogy játsszon veled. Hívd el randira, ha nem ér rá, akkor kérdezd meg, hogy mikor ér rá. Ekkor elméletileg megmondja, hogy akar veled valamit kezdeni,vagy nem.

Azért sok sikert! ;)

2013. márc. 9. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm! :)
2013. márc. 9. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!