Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tetszem neki? /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? / bővebben lent /

Figyelt kérdés

Van egy fiú, osztálytársam.. nagyon jó kapcsolatunk van barátilag,jó fej,vicces stb.Viszont észre vettem,hogy az utóbbi idokben kicsit furán viselkedik.. Mindenórán rám néz és mosolyog , 1x kacsintott is .. miután kicsonget az órárol mindi jon hozzám beszélgetni igaz akkor kicsit provokál meg viccel, de egész máshogy viselkedik velem mint a tobbi lánnyal. ha leulok valahova általában mellém ul vagy valami.. ha kimegyek a táblához akkor mindig engem néz nem a oszt.társakkal cseveg hanem mosolyog rám.

nekem nagyon tetszik és imádom ot:) szerintetek miért csinálja ezt ?

2013. márc. 3. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, csak gondolom még nem tudja, hogy ez kölcsönös-e.
2013. márc. 3. 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem merem neki bevallani.. szerintetek mit csináljak ?várjam míg ő kezdeményez vagy csináljak valamit én?:)
2013. márc. 3. 22:02
 3/7 Egy Srác Asszem ***** válasza:

korod ???

egyébként lépj Te. tutira bejösz neki és ha neked is tetszik biztosan örülni fog ha Te lépsz. Én tuti h nagyon örülnék, ha az a csaj aki tetszik elmondaná hogy én is tetszem neki :)

17/F

2013. márc. 3. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:

egyértelmű!!! :)

bejösz neki ;)

Ha ez kölcsönös, akkor az lesz a legjobb, ha elmondod neki... Ha pedig nem mered vagy lesüllyedsz a kicsik szintjére és levelet írsz neki vagy elhívod beszélgetni :) még ha nem is úgy hogy csak 2ben, elég ha félre hívod ;)

Mivel én is a kicsit félösebbek közé tartozok talán a dedósnál maradnék :D

2013. márc. 3. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:

minden normális ember örülne neki, ha elmdja neki a kiszemeltje, hogy neki is tetszik :) én is örülnék... Nekem is tetszik egy végzős srác....

Ui!: a 4-es voltam ;)

16/L

2013. márc. 3. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat .. de még mindig nem tudom ,hogy hogyan kezdeményezzek én .. :/ valami otlet?
2013. márc. 3. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá és beszélgess vele, mivel nagyon jó a kapcsolatotok így nem lesz nehéz közös témát találni.:)

Majd tegyél arra utaló jeleket, nézz mélyen a szemébe, búj hozzá, ha nem esik le neki így se akkor meg csókold meg..:D

(1. voltam)

2013. márc. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!