Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem vagy várnom kellett volna?
Figyelt kérdés
A barátnõmnek megjelent a régi szerelme és teljesen megváltozott,már olyan volt mintha kényszerbõl lenne velem és arra a pontra jutottam,hogy szakítok.Ez a lány volt az elsõ akit igazán szerettem,bármit megtettem volna érte.Fájó szívvel,de ki mondtam,hogy legyen vége,nagyon szeretem még mindig,de inkább legyen boldog mással mint velem kényszerbõl,ezért inkább elengedtem...Nagyon szenvedek mert borzasztóan hiányzik...Jó döntés volt,vagy pedig várnom kellett volna,hogy eldöntse,hogy valójában mit is akar?!F/162013. márc. 7. 19:40
11/15 A kérdező kommentje:
Tudod azaz igazság,hogy ebbe a helyzetbe nem nagyon érdekelt,hogy kidob kit előbb..szerettem/szeretem is és ugyan úgy szenvedek..azzal a fiúval egyre többet látom,szar nézni őket mert nagyon hiányzik és őrületesen szeretem de amikor rá nézek és meglátom,hogy mosolyog azzal a fiúval az feletet mindent,mert hát jó látni,hogy mosolyog még ha nem is velem teszi azt:)
2013. ápr. 8. 22:03
12/15 anonim válasza:
ha szeretsz valakit engedd el ha viszontszeret visszajön ha nem jön vissza soha nem volt a tiéd!!
13/15 anonim válasza:
Jol tetted. Ez egyertelmu. Aki akar valamit arra megoldast keres. Aki nem az kifogast, vagy hagyja elveszni. A lenyeg, hogy lepj tovabb. Tapasztaltabb lettel. Meg sokan fognak jonni es kilepni az eletedbol. Tekints elore, randizz. 21/f
14/15 anonim válasza:
szerintem ezt nagyon jól csináltad, látszik, hogy tényleg szereted őt. tisztellek.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt!:)
2013. ápr. 14. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!