Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítség kell. Hogy kezdjem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kell. Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban vele jártam 8 osztályba, szerelem sosem volt köztünk én se éreztem annyira semmit, de most 9 osztályba úgy hogy 1 hónapja nincs barátja nekem meg 3 hónapja nincs barátnőm így elkezdtem érezni valamit, mert normálisan tudok vele beszélni, bár egész eddig nagyon keveset beszéltünk, csak amikor nevetek akkor rám néz és én is rá, és akkor egy kicsit nézzük egymást, na de pont azért kéne nekem segítség mert nem tudom hogy kezdjem el, hiszen naponta kb 2 mondatot mondok neki és ezért kéne a segítségetek, légyszíves, kérlek segítsetek! 15/F

2013. márc. 7. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl holnap nőnap, kezdhetnél egy kis meglepivel (virág, esetleg csoki). ezzel már felkeltheted az érdeklődését.
2013. márc. 7. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
egyszerűen kérdezd meg nincs-e kedve suli után elmenni veled, sétálni vagy beülni valahova, esetleg hétvégén egy moziba. Ilyen egyszerű. Ha tetszel neki ugyis igent mond, hacsak nincs valami dolga de akkor a legközelebbi alkalomra fog igent mondani.
2013. márc. 7. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
ja tényleg holnap nönapra nagyon jó ötlet valami apróság:))) Ez mindenképp jól fog neki esni és növeli az esélyeidet.
2013. márc. 7. 13:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D holnapra már intézem is :)
2013. márc. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!