Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csaj minden egyes nap beszélget velem, miközben van barátja? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Tehát van egy csaj,akivel eléggé jól kijövünk egymással,és egyszerűen mindig van téma köztünk, pedig több mint fél éve beszélünk..van egy barátja már pár hónapja( mikor öszejött vele,akkor eltávolodtunk egymástól,ugyanis nekem nagyon rosszul esett ,mikor öszejött vele,és már nem elsőnek jön össze vele..) a lényeg: elmondtam neki,hogy ,hogy érzek,tehát,hogy iszonyatosan bejön,belsőleg és külsőleg is,és ő meg annyit mondott,hogy nem fog szakítani a barátjával,mert úgyis tudja ,hogy vissza fog menni hozzá...DE HONNAN? Honnan tudja,hogy nem én vagyok az igazi? És mondta,hogy legyünk barátok,meg ,hogy nagyon szeretne velem továbbra is beszélni..Én meg nem szeretnék egy pancser lenni,aki arra vár,hogy szakítson a barátjával. Egyébként annyira úgy tűnik,hogy bejövök neki...de teljesen. ahogy beszélünk,ahogy egymásra nézünk..de lehet ,hogy ez tényleg egy egyoldalú "szerelem"? miért keres engem mindig? miért akarja,hogy beszélgessünk? és miért nem vallja be,hogy hiányzok neki? JUST WTF?!

2013. márc. 4. 21:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
* nem, nem beszélek vele többet
2013. márc. 7. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: szexuálisan a másik fiú jön be neki, te pedig csak lelkileg. És mivel a lányoknak a lelkiek nagyon fontosak, ha épp arra van szüksége, elővesz téged.
2013. máj. 11. 21:12
 13/13 horvhajnalkaa válasza:
nekem is vannak olyan fiuk az életemben akik igazan hiányoznának,ha nem lennének,de nem vagyok mindegyikbe szerelmes...persze néha lehet,hogy úgy tűnik,hogy többet szeretne,hisz egy tesót is átölelsz és meg is puszilod még sem érzel iránta többet....de azt nem értem,mert nem hagyod a fenébe ,nem érdemel meg,csak kihasznál,és te adod magad hozzá<gondold át és tisztázd magadba,neked mi a jó,>
2013. dec. 21. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!