Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csaj minden egyes nap beszélget velem, miközben van barátja? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Tehát van egy csaj,akivel eléggé jól kijövünk egymással,és egyszerűen mindig van téma köztünk, pedig több mint fél éve beszélünk..van egy barátja már pár hónapja( mikor öszejött vele,akkor eltávolodtunk egymástól,ugyanis nekem nagyon rosszul esett ,mikor öszejött vele,és már nem elsőnek jön össze vele..) a lényeg: elmondtam neki,hogy ,hogy érzek,tehát,hogy iszonyatosan bejön,belsőleg és külsőleg is,és ő meg annyit mondott,hogy nem fog szakítani a barátjával,mert úgyis tudja ,hogy vissza fog menni hozzá...DE HONNAN? Honnan tudja,hogy nem én vagyok az igazi? És mondta,hogy legyünk barátok,meg ,hogy nagyon szeretne velem továbbra is beszélni..Én meg nem szeretnék egy pancser lenni,aki arra vár,hogy szakítson a barátjával. Egyébként annyira úgy tűnik,hogy bejövök neki...de teljesen. ahogy beszélünk,ahogy egymásra nézünk..de lehet ,hogy ez tényleg egy egyoldalú "szerelem"? miért keres engem mindig? miért akarja,hogy beszélgessünk? és miért nem vallja be,hogy hiányzok neki? JUST WTF?!

2013. márc. 4. 21:02
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

mikor kérdeztem tőle,hogy minden barátjával így beszélget , és ennyit? erre ő:

-veled beszélek a legtöbbet... ( az "így beszélgetsz"-re nem felelt.

aztán megkérdeztem,hogy mikor perpill nem beszélünk,akkor szoktál rám gondolni? és a többi barátaidra? erre ő:

-hagyjuk,nem vágom,hogy mit akarsz kihozni ebből...

DE nagyon is vágja.. Istenem segíts!

2013. márc. 4. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól hogy hiányzol neki nem jelenti azt hogy szerelmes is beléd. Ez van, jó barátnak tekint akivel el lehet dumálni de mint pasi nem kellesz neki xy okból, amit csak ő tud. Inkább keressél valaki olyat akinek nincs pasija, és te is bejössz neki.
2013. márc. 4. 21:08
 3/13 A kérdező kommentje:
én mondtam neki,hogy felejtsük el egymást,neki nem kellek úgy,nekem nem kell,mint barát és ,hogy ne beszéljünk ettől a pillanattól,le okézott,majd 4 napra rá rámírt facebookon.. szóval?
2013. márc. 4. 21:18
 4/13 A kérdező kommentje:
én 17F ő lassan 18L ..lehet emiatt? de ez annyira......annyira nem fair,hogy emiatt ne jönne velem össze..
2013. márc. 4. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Most te keresed az okokat hogy azt mond magadnak hogy márpedid igen is kellek neki. De hallod, szard már le azt a csajt. Volt sok ilyennel dolgom, és nem tudják mit akarnak. Engem se akart elveszteni a nagy szerelmem, aki imádott, de összejönni mégse jött velem össze. Miért? Fogalmam sincs de nem is érdekel, találtam helyette mást. Tedd te is ezt.
2013. márc. 4. 21:21
 6/13 A kérdező kommentje:
azért keresem az okokat,mert normális magyarázat nincs rá..próbálom leszarni,de minden este úgy fekszek,hogy ő jár a fejemben,és a kérdések,hogy miért,miért,miért?...
2013. márc. 4. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Esetleg nem gondoltál, hogy a barátjának tekint? Tudod, van ám olyan ember, akinek a "járok vele" és a "nem is ismerem" mellett vannak még további kategóriák is.
2013. márc. 4. 22:01
 8/13 anonim válasza:
Hasonló dolog van velem, csak én lány vagyok. Van egy srác a barátomon kívül, akivel tök jól elvagyok, nálunk is mindig van téma, mondta h bejövök neki meg ilyenek. Én mondtam neki, hogy ha nem lenne barátom, akkor sem járnék vele. Az okot konkrétan nem tudom, de közben ő elcsajozgat, és mindketten jól érezzük így magunkat.. Szóval próbálj meg, más lányokkal is foglalkozni, hátha odafigyel rád, ha mással.is foglalkozol.. Remélem segítettem kicsit. Legalábbis látod az ő szemszögéből valamennyire (:
2013. márc. 4. 23:49
 9/13 A kérdező kommentje:

előző*

és keresed őt,meg sokat gondolsz rá? és bejön neked? nekem nem mondta,hogyha nem járna senkivel,akkor se járna velem...

és többet beszélsz vele,mint a pároddal?

2013. márc. 5. 15:43
 10/13 anonim válasza:
igen, mindig keresem.. elég sokat gondolok rá. Szerintem van esélyed, mivel én is mondtam, hogy egy nyári kalandban szingliként benne lennék vele.. és ha jó a viszonyotok, biztos ő is gondolt már "úgy" rád.! Azért ne add fel.! (:
2013. márc. 7. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!