Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most őszintén, ti már tényleg csak a szex miatt vagytok együtt egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Csak mert akikkel én eddig találkoztam, mindnek csak a szexre fájt a foga. Egy angol sráccal is egy ideig barátkoztam (Angliában élek) és alighogy megcsókolt, már azt kérdezte tőlem fb-on, hogy átjöhetne hozzám egy menetre. És mindig ezt történt, vagy egyszerűen otthagytak faképnél. Pedig ápolt és rendes lány vagyok, nem vagyok bunkó, csak csendes, meg félénk (a múltam miatt) vagy pont az ilyen típusú lányokat utáljátok? Csak a vagány, magabiztosakatr szeretitek, akik viszont csak a szexhez értenek? Most őszinén.2013. márc. 3. 01:15
21/23 anonim válasza:
Minden fiú azt akarja a lánytól, ahogy minden lány a fiútól. Ha kicsit több a körítés akkor komolyabb a dolog, ha nem, akkor az tényleg csak a szexről szól. Mindenképpen szex a vége a dolognak.
22/23 A kérdező kommentje:
Csak úgy mondom, hogy nem szexelek összevissza mindenkivel, tisztességes, értelmes lány vagyok, szépen öltözködöm, sminkelek (NEM, MINT EGY PROSTI!!) csak nem egyszer gyűlt meg a bajom a sznob osztálytársnőimmel és az új "csodalatos" magyar rendszerrel, azért is költöztem Angliába. De mar latom, hogy semmi esélyem a pasiknál attól független, hogy éppen Magyarországon, vagy Németországban, esetleg Angliában élek. Csak egy nyugodt, békés párkapcsolatot szerettem volna, de mar latom, hogy ez lehetetlen. Mindegy, megleszek a családommal, az állataimmal és a barátnőimmel, másoknak ez sem adatik meg. Köszönöm az értelmes válaszokat, a bunkó analfabéták meg kopjanak le.
2013. márc. 3. 22:06
23/23 A kérdező kommentje:
Ja, és 13as válaszoló, meg társai.
Nagyon cukik vagytok, csak lógnotok kellene egy akasztófán xd
2013. márc. 3. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!