Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, most őszintén, ti már tényleg csak a szex miatt vagytok együtt egy lánnyal?
én kicsit megváltoztatnám a kérdést, nem vedd magadra, ha nem inged:
miért csak a szexet akarják tőled a srácok?
a) mert ilyen srácokat keresel
b) csak azt tudod nyújtani nekik
egyébként én nem azért lennék együtt senkivel, viszont én meg a kutyának sem kellenék :D :/
Hogy hogy már? Mindig is csak amiatt voltam együtt.Nem a szex annyira a lényeg néha a petting is elég,de a külső fontos.Egy ápolt és rendes lány lehet,hogy nem érdekel annyira,mint egy külsőre tetsző,de nem annyira rendes csaj.
De ha az angoloknál élsz akkor az angol fiúknak kéne ezt a kérdést feltenni,lehet amúgy,hogy a bevándorlókat vagy a magyarokat könnyen kaphatónak tartják,azért használtak ki.
Erre muszáj nemmel felelnem.
Én pl. totál bele vagyok esve egy lányba (verseket írok neki, ajándékot adok ha úgy van, olvadozok a pillantásától stb...), de tudom hogy sosem lenne esélyem vele a szexre, mégis minden pillanatot élvezek, amit vele tölthetek el :)
Szóval nekem pl. totál nem az a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!