Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van annak hogy még tetszek neki?
Figyelt kérdés
3 évvel ezelőtt tetszett egy fiú..szerelmes is voltam belé. Aztán kiderült fél éve, hogy ő is az volt, csak valamiért elkerültök egymást. Most nincs barátom és felmerült bennem a gondolat, hogy : "mi lenne ha" 1 hete egy buliban nagyon részeg volt és többször is mecsókolt.De úgy hallottam mást is megakart. Köszönni köszön, néha rám néz és kész. ( amúgy nem is volt azóta barátnője)és tényleg szeretett kitartóan legalább 1 évig.
na Fiúk? nálatok 3 év után is bennetek marad az a bizonyos érzés egy lány iránt? :) ( persze nem erőteljesen )
18/L
2013. márc. 2. 23:28
1/9 anonim válasza:
5 éve szakítottunk a volt barátnőmmel és azóta egyszer se voltam szerelmes hiába akartam....De talán nem is akartam. Tudom nem állja meg a helyét a te esetedben, de ha valóban szerelmes volt beléd, akkor még parázslik. Próbálkozz próbálkozz. Közeledj, érdeklődj, hívd el.
2/9 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha valóban szerelmes volt beléd akkor az még ott pislákol benne. Az ilyen lezáratlan dolgok pedig pláne tartósak.
3/9 A kérdező kommentje:
valamiért én is úgy érzem hogy még összejönne velem :)
2013. márc. 2. 23:37
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindekettőtöknek a választ :)
2013. márc. 2. 23:38
6/9 A kérdező kommentje:
Timi?:D közel se:D
2013. márc. 3. 00:02
7/9 A kérdező kommentje:
de ez tetszett:D
2013. márc. 3. 00:03
8/9 anonim válasza:
Kár:( amúgy h vmi értékelhetőt is hozzászóljak, most nincs barátnőm és ha egy lány akit 3 éve eléggé kedveltem, ( holott ő nem tartott rám igényt, ami legbelül azért fájt:( ) ha most felbukkanna, hát nem mondanék nemet:D
9/9 A kérdező kommentje:
hát akkor reménykedek :) elég egyérteműek a válaszok, ennek örülök :)
neked meg sok szerencsét..hátha :)
2013. márc. 3. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!