Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lenne nálatok esélye egy ilyen lánynak?
Elég nehezen oldódom fel új társaságban és elég csöndes is vagyok.(Ez azért mert iszonyatosan önbizalom hiányos vagyok és szégyellem magam mutogatni.)Viszont ha már beilleszkedtem akkor nincs gond és teljesen felszabadult vagyok.Csak idő kell és nem tudom,h a fiúk többsége szánna-e rá időt ,h megismerjen.:/
L
en ugyanilyen vagyok mint te.
volt egy nagy szerelmem, de ő mindig kicikizett emiatt, és nem is mutatott be ismeroseinek.meg o eleg nagy dumas volt.
mostani baratom úgy szeret ahogy vagyok, pedig o nagyon konnyen baratkozik. tuti te is fogsz ilyen fiut talalni,aki elfogad.
17L
Lenne esélye. Kivéve ha soha nem ér rá találkozni. Volt ilyen ismerősöm (csak barátkoztunk), nem bírtam kivárni azt a két-három hónapot a találkozások között, mert ritkán ért rá miközben nem is laktunk egymástól messze. Mi volt minden egyes találkozáskor? Én beszéltem, ő majdnem végig csendben maradt, ennyi idő alatt nem tudott megnyílni (nem elég hozzá ennyi idő), pedig otthon állítólag...
Szóval ha nem ilyen vagy, akkor van esélyed. A többi meg majd kiderül. Én is csendes vagyok, ez nálam nem kizáró ok. Én is inkább hozzád hasonlót keresek, mint egy olyat aki minden hétvégén szétbulizza az agyát, cigizik stb. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!