Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Barátnöm megcsalt és most könyörög hogy vegyem vissza, meg azt mondja hogy nagyon megbánta, és én persze nem tudom mit tegyek. :( Nagyon szarul esik. :(

2013. márc. 1. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz: Élvezd ki még egyszer, majd dobd ki! A legegyszerűbb, ha náluk csináljátok, a dolog után meg veszed a gatyád, és egy "Cső" után lelépsz.
2013. márc. 1. 21:08
 12/14 anonim válasza:
Van egy nagyon de nagyon fontos dolog a kapcsolatban.. Sokkal jobban arra épül szerintem mint a sex.. ezt hívják BIZALOMNAK.. Bennem elszállt volna már.. és akármennyire fáj is a dolog de küld el.. 1-szer ... jah meg honnan tudod, hogy többször is.. Ha így van ha nem.. nem tudsz megbízni benne.. Én addig élvezek ilyen téren egy kapcsolatot amíg a kék az kék.. és nem zöld.. mert akkor már régen rossz. Igaz minden kapcsolatban egy kis barátok által kitervelt apró "hazugságok" még bele férnek.. de ez már Uram nem...
2013. márc. 1. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt eloszor is magadban kell letisztaznod..hogy ezek utan tudsz e bizni benne..hogy tudsz e ugy ratekinteni mint eddig...es hogy mennyire szereted...en lehet naiv vagyok,de hiszem hogy az ember meg tud valtozni,csak neha tortennie kell ehhez valaminek..ha szereted,es o is,es ugy erzed megbanta,szerintem egy beszelgetest,meger ez a dolog.
2013. márc. 1. 22:16
 14/14 poiu ***** válasza:
Ha szerelmes vagy, fogadd vissza. Egy félrelépés gyakran jót tesz a kapcsolatnak. Tanultatok valamit magatokról.
2013. márc. 2. 07:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!