Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki? lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? lent

Figyelt kérdés

tavaly nyáron: volt barátom(x)

volt barátom legjobb barátja(y)

x-el tavaly nyáron jöttünk össze. 1 hónapja voltunk együtt, mikor y rám mászott, és elcsattant a csók. a legnagyobb hiba amit elkövettem, hogy hagytam és visszacsókoltam..

1 hónap múlva

szakítottam x-el meg egy hülye féltékeny f...sz voltam.

x nem tudott arról a csókról.

1 hónap múlva

későn de rájöttem, hogy ő a legfontosabb az életembe, és szeretem. de ő addigra túllépett rajtam, és az állítólagos barátnőmmel összejött. majd szakítottak 2 hónap múlva.

novemberben összejött egy csajjal. akivel azóta is együtt van. én meg még mindig szenvedek. szerintetek el kéne mondanom neki hogy hogy érzek iránta, és azt a csókot el kéne mondanom neki? nagyon nagyon szeretem és nagyon hiányzik.:(

2013. febr. 25. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
X a négyzeten re vezessük be Y-t és oldjuk meg a másodfokú egyenletet
2013. febr. 25. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó én ezt végig se olvasom, túl fáradt vagyok én már ehez, szakíts mind a kettővel, ha nem akarod, hogy a fiúk megutálják egymást, vagy mondj el mindent ha szerinted fő az őszinteség, aztán maradj azzal akit szeretsz, (feltéve ha nem szakít veled ez miatt) de valaki mindenképpen nyomorultul fogja érezni magát.
2013. febr. 25. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha már mással jár, akkor felesleges volna szerelmet vallanod neki, szerintem nem értékelné túlzottan, pláne ha szereti a lányt..

Ha nagyon szenvedsz, akkor vagy szakíts meg vele minden kapcsolatot, tereld el a figyelmed, vagy ha úgy érzed még "küzdenél" akkor beszélgess vele, barátilag...és meglátod hogyan viszonyul hozzád..

2013. febr. 25. 19:56
 4/4 A kérdező kommentje:

2es, nem járok egyikkel se._.

3as, de szeretném ha azért tudná. de áá nemtudom mit tegyek.:(

2013. febr. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!