Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? lent
tavaly nyáron: volt barátom(x)
volt barátom legjobb barátja(y)
x-el tavaly nyáron jöttünk össze. 1 hónapja voltunk együtt, mikor y rám mászott, és elcsattant a csók. a legnagyobb hiba amit elkövettem, hogy hagytam és visszacsókoltam..
1 hónap múlva
szakítottam x-el meg egy hülye féltékeny f...sz voltam.
x nem tudott arról a csókról.
1 hónap múlva
későn de rájöttem, hogy ő a legfontosabb az életembe, és szeretem. de ő addigra túllépett rajtam, és az állítólagos barátnőmmel összejött. majd szakítottak 2 hónap múlva.
novemberben összejött egy csajjal. akivel azóta is együtt van. én meg még mindig szenvedek. szerintetek el kéne mondanom neki hogy hogy érzek iránta, és azt a csókot el kéne mondanom neki? nagyon nagyon szeretem és nagyon hiányzik.:(
Ha már mással jár, akkor felesleges volna szerelmet vallanod neki, szerintem nem értékelné túlzottan, pláne ha szereti a lányt..
Ha nagyon szenvedsz, akkor vagy szakíts meg vele minden kapcsolatot, tereld el a figyelmed, vagy ha úgy érzed még "küzdenél" akkor beszélgess vele, barátilag...és meglátod hogyan viszonyul hozzád..
2es, nem járok egyikkel se._.
3as, de szeretném ha azért tudná. de áá nemtudom mit tegyek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!