Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Segitenétek megérteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Segitenétek megérteni h a volt párom miért döntött igy?

Figyelt kérdés
Szoval nagyon jol megvoltunk...ugy 3 honapig aztan jottek kisebb vitak,de ezek tudom h miattam voltak mert feszult voltam es rajta vezettem le,mindenbe belekotottem..es ezt a baratom kedden megelegelte azt mondta nm birja mar ezt es azt hiszi h azert kototem bele mert nm felel meg nekem,ami nm igaz nagyon szeretem es o is nagyon szeret,d szakitot velem a tegnap beszelgetunk erol s azt mondta h mostmar lehet h megfelek s kerdeztem h ak miert nem v velem,annyit mondot h sajnalom en ilyen vagyok,tudom h nincs 3dik fel!!es hogyan viselkedjek vele?visszakarom kapni,nagyon megbantam mindent..(bocs a heleyesirasi hibakert..)ja es fel evig voltunk egyutt

2013. febr. 25. 15:34
1 2
 1/16 okoska31 ***** válasza:

elég egyértelmű.

most lenyugodtál - most megfelelnél.

de nem akarja, hogy amikor újra ideges és feszült legyél, akkor megint rajta vezesd le.

valószínű nem akarja újra átélni a szakítást veled, így inkább nem kezdi elölről...

és hát, mint tudjuk felmelegítve csak a töltött káposzta jó....

2013. febr. 25. 15:36
 2/16 A kérdező kommentje:
d mondtam neki h megvaltoznek,es h elkezdenek sportolni valamit,h levezessem a feszultseget,en nagyon szeretem es visssza akarom kapni vlmi tanacs?
2013. febr. 25. 15:37
 3/16 okoska31 ***** válasza:

saját tapasztalat - a majd megváltozom és másképpen lesz mondat nem nagyon válik be....

ha meg már volt ilyen az életében.... hát, nem sok sansszal indulsz.

kezdj el sportolni, lássa, hogy változtatni akarsz - talán bejöhet..de nagy reményt ne fűzz hozzá...

2013. febr. 25. 15:40
 4/16 anonim ***** válasza:

ha neki ennyit ért a kapcsolat akkor miért akarod visszakapni? komolyan... jön egy kisebb hullámvölgy és máris lapátra tesz?

én biztos nem aláznám meg magam azzal hogy könyörgök neki... de te tudod.

27/N

2013. febr. 25. 16:01
 5/16 A kérdező kommentje:
sokszor volt ez mar igy..es most betelt neki..:(
2013. febr. 25. 16:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Látta hogy milyen vagy valójában és nem hiányzik neki az, hogy két hétig jó, aztán két hétig hiszti. Akkor már inkább megoldja magának és többet nem kell elviselni az alaptalan hisztit.

Szóval a lényeg az, hogy túlfeszítetted a húrt, és elcseszted.

2013. febr. 25. 18:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Az talan bejone ha megkerdeznem h mi baj volt velem d nm amiatt h jojunk osze hanem mert en magam miatt akarok valtozatni?
2013. febr. 25. 18:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem, mert írni sem tudsz. Mi az hogy h, d, nm?
2013. febr. 25. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Előbb kellett volna gondolkodni, és nem rajta leverni az olyan dolgokat amikhez semmi köze.

Késő bánat.

2013. febr. 25. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van.. Kifogásokat keres, nem akar már téged de fél bevallani!! Felejtsd el.. én is azt tettem.
2013. márc. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!