Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim elhagyott a pia es a cigi miatt?
Az előző kapcsolatomnak szintén ezért lett vége, nem voltam hajlandó leszokni. Pontosabban megpróbáltam, de nem ment.
És elegem lett abból, hogy folyton ezzel nyaggat, úgyhogy inkább kiléptem. Szóval én megértem a pasidat.
25/N
még jó hogy én nem függök ilyen retkeken, hogy még egy csajt is elhagyjak érte
f19
Ne cigizzen mert nem akarod???? Te normális vagy?
Én cigizek, és ha pasi azt mondaná, hogy ne cigizzek repülne!
gyerekek vagytok még...
ám sok felnőtt embernek sem mond semmit az a fogalom, hogy tolerancia és másik kedvének a keresése...
Az igazság az,hogy nem a cigi miatt hagyott el hanem azért,mert kész tények elé lett állítva!!
Kompromisszumokat kell kötni,de nem megváltoztatni azt az embert aki már egy X éve éli úgy az életét ahogy!!
Kérni,beszélgetni,érvelni lehet,de ez nem lehet ilyen szinten vita tárgya!! A pia az más kérdés... De a cigi miatt így veszekedni,nem normális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!