Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ehhez?
Ma ugy volt hogy a baratom atjon hozzank. Ma viszont azt mondta hogy o nem jon es menjek en ,mikor jol tudja hogy anyum most nem szeretne ha atmennek hozza,mert mindig en mentem es hogy jojjon o. Megmondtam neki ,hogy ha nem jon akkor ma nem talalkozunk. O pedig besertodott es nem jott at,mikor en itt keszultem reggel ota. Nagyon rosszul esett. Megmondtam neki ,hogy en nem megyek at legkozelebb mert luxus neki idejonni mikor 20 perc gyalog.
Errol mi a velemenyetek? Ti mit csinalnatok ilyen helyzetben?
15 l vagyok,17 fiu
Anyudnak igaza van, ha komolyan gondolja, vegye ki ő is részét a kapcsolatból és minden vele járó dologból/tevékenységből!
Mit csinálnék a helyedben? Azt írod besértődött. Hagynám a 3,14csába, kitörölném a telefonszámát, letörölném face-ről (ha van neki) aztán gondolkodjon el!
Nekem is ugyanez volt a bnőmmel, csak mi közöttünk 65 km volt, mindig én mentem, ő sose és nem is akart! Vége is lett a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!