Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas csajok milyen esetekben hajlandóak járni egy 170 cm magas sráccal?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a magas lányoknak jobban bejövök; lehet azért, mert jobban kedvelem a langaléta csajokat, és olyan jó egy magas csajt ölelgetni. Már nem érdekel mások mit gondolnak; mire ,,gyúrjak " rá, hogy magas ,,csájom" legyen. Tudom, hogy a pénz, és a státusz, meg a hatalom sokat nyom a latba, ezekkel én is tisztában vagyok.2013. febr. 22. 21:56
11/20 anonim válasza:
Én 184 vagyok (L) a párom 178-179 körül.kit érdekel a magasság?
Ez régen volt nagy cucc.
És most mit csináljak h én ekkora colos vagyok s mégis őt szeretem?!
Semmit,elfogadtuk és már régóta boldogok vagyunk! :)
12/20 anonim válasza:
185 centi vagyok, volt már 175 centis pasim, nem az a lényeg hogy mennyire magas, hanem hogy mennyire férfias, milyen a kiállása, stb. Inkább az a gáz, ha szélesebb a hátam mint az övé, vagy ha tényleg olyan a testalkata mintha az öcsém lenne, na arra nem tudnék férfiként tekinteni. :) De a magasság önmagában szerintem már rég nem akkora probléma, mint amilyet szeretnek belőle látatlanban csinálni egyesek.
13/20 A kérdező kommentje:
oks, köszi utolsó kettőnek
2013. febr. 23. 12:03
14/20 anonim válasza:
Én 165cm magas, cukinak, aranyosnak tartott fiú vagyok és már tetszettem 172cm meg 175cm körüli csajoknak is. Sokszor több jóság van egy magasabb lánynak, mint a sok pici 155cm körüliekben. Talán épp azért, mert ők jobban meg vannak elégedve magukkal, mint a törpe csajok.
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez az én tapasztalatom is. Egy szép nő is arayosabb, mert kiegyensúlyozottabb. Nem kell neki másokat fikázni, mert alapjáraton jól érzi magát.
2013. febr. 24. 18:24
16/20 anonim válasza:
újabban a magasság a kifogás, ha balf---ok vagytok?
17/20 A kérdező kommentje:
Igazad van
2013. febr. 27. 14:33
18/20 anonim válasza:
én 175cm vagyok a férjem meg 170cm :P
19/20 anonim válasza:
Van két ismerősöm, ahol a csaj 185 körül van a srác pedig 170.. a csaj kosaras, nagyon aranyosak együtt és szerintem nem gáz. :)
20/20 anonim válasza:
Nekem is 170cm-es barátom van és ez hülye általánosítás hogy a pénz meg a státusz fontos (vannak kivételek ) én pl nem is tudtam hogy mennyi pénze van vagy van e hidgen hagyott nagyon is és most se érdekel..van egy pár akiket ismerek a csaj magasabb mint 180cm a pasi meg 170cm-hez közelít és imádják egymást..csak ez számít (normálisaknál elhiheted)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!