Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igaz, hogy a 20-22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a 20-22 éves fiúk komolytalanok párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják,hogy ennyi idős korban a fiúk még maguk sem tudják az esetek nagy részében,hogy mit szeretnének a lánytól.

Szerintetek ez így van? Vagy nem lehet általánosítani?

2013. febr. 20. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
nem lehet általánosítani ez a helyes válasz
2013. febr. 20. 18:08
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
sose lehet általánosítani.valaki 40évesen is komolytalan.:D
2013. febr. 20. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Már elnézést, de nem a lányok szokták eldönteni, hogy tetszik-e nekik az adott "marha"?

Magyarán a döntés többnyire a nők kezében van, és valljuk be a legtöbben idiótát választotok, és utána csodálkoztok..

4/10 anonim válasza:
Nem lehet altalanositani.
 5/10 anonim ***** válasza:
Én pont ennyi vok. És van munkahelyem lakásom autom stb mégsincs barátnőm mivel azt mondják a lányok h tulságosan komoly vok.. ugyhogy erről ennyit.
2013. febr. 20. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kortól függ. Mi is ebben a korosztályban vagyunk a párommal és azt kell, hogy mondjam, hogy van, aki egyszer felnő és van, aki sose. Ez van.
2013. febr. 20. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:

5: Az idősebb nők nem tetszenek?

Vagy társkereső irodába nem akarsz regisztrálni?

2013. febr. 20. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem igaz, épp annyira komolyak, mint a 20-22 éves lányok
2013. febr. 20. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani. Én 20 évesen úgy érzem, hogy nem találok olyan lányt, aki olyan komolyan gondolná, mint én.

Igaz, elszomorít, de nem általánosítok.

2013. febr. 20. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:

nem a kortól függ ki mennyire komoly. az én férjem 22 évesen már a férjem lett. viszont a személyisége elég komplex:) ahogy az enyém is. alapvetően nagyon éretten gondolkodik , határozott, mindig tudta mit akar, ugyanakkor van olyan része ami kisfiús, aranyos, stb...:)

ez többnyire azon múlik milyen értékrend szerint, hogyan nevelték, milyen behatások érik-mennyire befolyásolható....nem a kortól függ.

26/N

2013. febr. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!