Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a 20-22 éves fiúk komolytalanok párkapcsolat terén?
Sokan azt mondják,hogy ennyi idős korban a fiúk még maguk sem tudják az esetek nagy részében,hogy mit szeretnének a lánytól.
Szerintetek ez így van? Vagy nem lehet általánosítani?
Már elnézést, de nem a lányok szokták eldönteni, hogy tetszik-e nekik az adott "marha"?
Magyarán a döntés többnyire a nők kezében van, és valljuk be a legtöbben idiótát választotok, és utána csodálkoztok..
5: Az idősebb nők nem tetszenek?
Vagy társkereső irodába nem akarsz regisztrálni?
Nem lehet általánosítani. Én 20 évesen úgy érzem, hogy nem találok olyan lányt, aki olyan komolyan gondolná, mint én.
Igaz, elszomorít, de nem általánosítok.
nem a kortól függ ki mennyire komoly. az én férjem 22 évesen már a férjem lett. viszont a személyisége elég komplex:) ahogy az enyém is. alapvetően nagyon éretten gondolkodik , határozott, mindig tudta mit akar, ugyanakkor van olyan része ami kisfiús, aranyos, stb...:)
ez többnyire azon múlik milyen értékrend szerint, hogyan nevelték, milyen behatások érik-mennyire befolyásolható....nem a kortól függ.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!