Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg hogy a barátom szeret-e?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nekem.Lassan 1 éve hogy együtt vagyunk és nem tudom egyszerűen eldönteni vajon tényleg szerethet-e engem! :( Érzem hogy hazudozik nekem v.is sok mindent nem mondd el hogy hol van és arra fogja hogy ne idegeskedjek azér nem mondja el.Akkor ahogy észrevettem én vagyok az utolsó neki,könyörögnöm kell neki hogy jöjjön el elém a sulihoz sokszor...és mindent kitud magyarázni! Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem,mit tehetnék hogy mindent megtudjak róla és nem akarom elveszíteni...szeretem és ez a legrosszabb hogy nem tudom elhagyni!Pár tipp?! köszönöm...

2013. febr. 20. 15:16
1 2
 1/13 WhiteLabel ***** válasza:

ezt próbálom az én barátnőmnek megmagyarázni, de legalább tudom, nem egyedüli nő aki nem érti.

NEM VAGYTOK SZIÁMI IKREK!!!

2013. febr. 20. 15:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Ilyen komikra nem vagyok kíváncsi! -.-
2013. febr. 20. 15:18
 3/13 A kérdező kommentje:
IGAZAM VAN A PASIK AZT HISZIK H TI MINDENT MEGTEHETTEK -.- A MÁSOK ÉRZÉSEIVEL NEM FOGLALKOZTOK -.- MI MEG TÖRJÜK MAGUNKAT!!!!!!!!!
2013. febr. 20. 15:19
 4/13 WhiteLabel ***** válasza:

Na aztán miért nem?

Attól mert együtt vagytok nem kell állandóan ugrania ha épp böfögsz valamit.

de majd kinövöd... ha szerencséd van

2013. febr. 20. 15:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Miért is?Hát nem is a lánynak kell állandóan futkozni.2 emberről szól egy kapcsolat nem egyről... Látom te még nem voltál ilyen helyzetbe... nem tudod hogy milyen.
2013. febr. 20. 15:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ez az első szerelem?
2013. febr. 20. 15:26
 7/13 A kérdező kommentje:

ő 18

én 17

nem az első szerelem...egyikünknek sem... de ő a kapcsolatunk elején mikor együtt se voltunk 2 évig nagyon tetszettem nekia végén mikor neki álltunk beszélgetni belém is szeretett és amikor én csalódtam ő pont ott volt amikor nekem segítségre volt szügségem rózságat hozott nekem minden nagyon romantikus volt azt hittem h ő más de nagyon megváltozott már nem sok mindent tesz meg értem sajnos... :S nem tudok mit tenni tanácstalan vagyok :( sokan mondták h hagyam ott de nem tudom ez őrjít meg a legjobban!

2013. febr. 20. 15:47
 8/13 A kérdező kommentje:
hahóóóóó valakiiiii :(
2013. febr. 20. 16:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy túl hisztis? Nem szeretik, ha beszabályozzák őket. Nem lehet, h úgy érzi, s ezért lett ilyen?

Van kompromisszum köztetek?

[link]

2013. febr. 20. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Könyörögnöd kell neki, hogy találkozzon veled. Szerinted mennyire szerethet? Oké, nem kell folyton együtt lenni, de ha kamuzik, és nem akar találkozni, te nem érzed magad megalázva? Én a helyedben szakítanék, már csak büszkeségből is, ha ő mondhatja, hogy nem jön találkozni, vagy nem mond el valamit, akkor én is mondhatom, hogy akkor hagyjuk egymást. Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Nem gondoltál még rá, hogy megcsal, vagy valami olyat csinál, ami miatt aggódnál? Drog, vagy valami? Én tuti szakítanék, elég zűrösnek tűnik...
2013. febr. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!