Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom meg hogy a barátom szeret-e?
ezt próbálom az én barátnőmnek megmagyarázni, de legalább tudom, nem egyedüli nő aki nem érti.
NEM VAGYTOK SZIÁMI IKREK!!!
Na aztán miért nem?
Attól mert együtt vagytok nem kell állandóan ugrania ha épp böfögsz valamit.
de majd kinövöd... ha szerencséd van
ő 18
én 17
nem az első szerelem...egyikünknek sem... de ő a kapcsolatunk elején mikor együtt se voltunk 2 évig nagyon tetszettem nekia végén mikor neki álltunk beszélgetni belém is szeretett és amikor én csalódtam ő pont ott volt amikor nekem segítségre volt szügségem rózságat hozott nekem minden nagyon romantikus volt azt hittem h ő más de nagyon megváltozott már nem sok mindent tesz meg értem sajnos... :S nem tudok mit tenni tanácstalan vagyok :( sokan mondták h hagyam ott de nem tudom ez őrjít meg a legjobban!
Nem vagy túl hisztis? Nem szeretik, ha beszabályozzák őket. Nem lehet, h úgy érzi, s ezért lett ilyen?
Van kompromisszum köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!