Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg hogy a barátom szeret-e?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nekem.Lassan 1 éve hogy együtt vagyunk és nem tudom egyszerűen eldönteni vajon tényleg szerethet-e engem! :( Érzem hogy hazudozik nekem v.is sok mindent nem mondd el hogy hol van és arra fogja hogy ne idegeskedjek azér nem mondja el.Akkor ahogy észrevettem én vagyok az utolsó neki,könyörögnöm kell neki hogy jöjjön el elém a sulihoz sokszor...és mindent kitud magyarázni! Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem,mit tehetnék hogy mindent megtudjak róla és nem akarom elveszíteni...szeretem és ez a legrosszabb hogy nem tudom elhagyni!Pár tipp?! köszönöm...

2013. febr. 20. 15:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amit a végén írtál az egészbe volt igazság... a pl. is... sajnos... most felhívott suli után direkt nem mentem fel hozzá és most hívott h miért nem voltam mondtam neki h dolgom volt (én se mondtam neki konkrétumot ő szokta ezt csinálni) és azt mondja jol van na helo azt ennyi volt neki se tetszett és nem veszi észre h miért is van ez :/ hogy ugyanezt próbálom visszaadni amit ő éreztetett velem... mer elv. kijött elém... én róla sokszor nem sok mindent tudok....vagy én viselkedhetek már betegesen?amikor a tesója bnőjével egyszer megcsalt és ugyanugy beszél is vele meg egy rossz szót nem mondd rá meg facen is egy csomó csajnak irogált engem meg letagadott ilyenekkel bukott le és ezeket is elnéztem neki és mindent kitud magyarázni :( és a természetére keni hogy ő ilyen! :(
2013. febr. 21. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:
ez most komoly? megcsalt a tesója barátnőjével és még vele vagy???? szerintem neked már rég ott kellett volna hagynod és amit leírtál abból látszik hogy ő se nagyon érdeklődik irántad...vagy továbbra is vele maradsz és elviseled amit csinál(a hátad mögött)
2013. febr. 21. 18:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Igazad van!ÉS ha túlságosan is szerelmes vagyok belé és nem tudom elhagyni? :/

az a baj hogy mindent megbocsájtok és elnézek így is...

2013. febr. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!