Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatban nagy korkülönbségnek számít, ha a lány 15 a fiú pedig 20 éves?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 15:59
2/16 anonim válasza:
Nalam inkabb max 3 ev a fiu javara . Az 5 az igen !
3/16 anonim válasza:
dehogy is ne hallgass rájuk, 10 év az már kezd tré lenni de ezzel semmi baj!
4/16 A kérdező kommentje:
De a fíúk később érnek, nem?:)
2013. febr. 20. 16:05
6/16 anonim válasza:
Szerintem elég sok.
Mármint maga az 5 év nem, huszonévesen és később már egyáltalán nem fog számítani, ilyen korban viszont még igen. A fiú(nem tudom hogy a kérdező fiú vagy a lány :) ) már egyetemre jár vagy dolgozik, a lány meg épp hogy befejezte az általános iskolát(jó esetben)..
7/16 anonim válasza:
Jah persze.
20 évesen olyan szinten van mint egy 15 éves lány hagyjuk már....
Én 20 évesen karbantartó vezető voltam gyárban.
8/16 anonim válasza:
A ti korotokban még rengetegnek számít.
9/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok:)
2013. febr. 20. 16:13
10/16 anonim válasza:
Nagyon is sokat számít ilyen korban az az 5 év.Rengeteget.Ő jobb esetben dolgozik.Te meg még csak a középsuli elején vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!