Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit engedhet meg a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit engedhet meg a párkapcsolatban lévő lány a fiú barátnak, túlreagálás?

Figyelt kérdés

18/F vagyok kb 10 hónapja vagyunk együtt eddig akkora nagy gond nem volt szeretjük egymást stb.

nos lett neki egy barátja aki járni akar vele, de ő csak barát ként tekint rá. ennek ellenére a fiú barátai odamennek hozzá hogy járjon vele és hasonlók. a barátnőm elvileg" véletlen küldött neki szíveket mert, hogy nekem szokott és megszokta a helyzetet. elég sokat beszélgettek napi szinten találkoznak. velem csak hétvégente találkozik mivel távkapcsolatban élünk úgy 100kmre vagyunk egymástól.

én mondtam neki hogy csináljon valamit mert a fiú nem úgy érez, és ennek ellenére sem tett semmit.. azt a szívezés dolgot is nagy nehezen szedtem ki belőle.. amit beszélgettek facebookon pedig kitörölte pedig mondtam hogy mutassa meg.. túlreagálom vagy ez már komoly?

a srác megvárja hogy egy busszal menjenek haza meg hasonlók.. mivel én nem vagyok ott így semmit se tudod és ez így eléggé frusztrál.

2013. febr. 17. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem reagálod túl, ez már túl sok. Én lány vagyok és szerintem megunta, hogy nem lát heti hétszer és megcsal. DE ehhez a lányt is meg kell kérdezned, (ne ezzel kezd : tidom, hogy megcsalsz!) csak finoman. A bizalom is fontos, de nekem ez gyanús :D
2013. febr. 17. 21:29
 2/11 A kérdező kommentje:
hát megcsalni biztosan nem csalt meg.. "még" csak én azt szeretném elérni hogy a továbbiakban se legyen ilyen.. én nemtudok így élni mellette hogy közben akár ölelgetni mint barát vagy akármi.. és ilyenkor azzal jön hogy ő városi itt szokás..(mivel én falun lakom..)
2013. febr. 17. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
necces a szitu. Ennek igy, pláne hogy 100 kilométerre vagytok egymástól nem sok jövője van szerintem. Tini korban kell a sűrű találkozás. Szerintem el fog csábulni idővel a lány és ha szerencséd van akkor kidob, ha nem akkor megcsal. Egy kellemes sallert kiosztanék a srácnak a helyedben azért
2013. febr. 17. 22:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom.. több gyereket elküldött már aki járni akart vele arról tudok is.. de azt mondta már mindenkit el taszított maga mellől már nem tud mást..hát most erre mit mondjak..

a srácot sajnos nem ismerem nem is láttam még mert akkor természetesen kapott volna már :D

2013. febr. 17. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
keressetek közelebbi párt akivel nem ilyen nagy logisztika után heti 1x tudtok találkozni
2013. febr. 18. 08:18
 6/11 anonim ***** válasza:
El kell beszélgetned a sráccal is.
2013. febr. 18. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés: honnan kapod az infót a srácról?
2013. febr. 18. 20:13
 8/11 A kérdező kommentje:
barátnőmtől..
2013. febr. 18. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ez a jobbik eset. Talán éreztetném a barátnőmmel, hogy bízom benne, de hogy ugye érti, hogy ez nem tetszik nekem. És mindenképpen váltanék komoly szót az illetővel. Aztán ha nem tágít, és továbbra is nyomulna, akkor be kellene szigorítani. Vagy azzal, hogy a barátnőm ne találkozzon vele többet, vagy a csávót kellene megfenyegetni.
2013. febr. 18. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy LÁNY bármit megengedhet. Egy NŐ semmit.
2013. febr. 19. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!