Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit engedhet meg a párkapcsolatban lévő lány a fiú barátnak, túlreagálás?
18/F vagyok kb 10 hónapja vagyunk együtt eddig akkora nagy gond nem volt szeretjük egymást stb.
nos lett neki egy barátja aki járni akar vele, de ő csak barát ként tekint rá. ennek ellenére a fiú barátai odamennek hozzá hogy járjon vele és hasonlók. a barátnőm elvileg" véletlen küldött neki szíveket mert, hogy nekem szokott és megszokta a helyzetet. elég sokat beszélgettek napi szinten találkoznak. velem csak hétvégente találkozik mivel távkapcsolatban élünk úgy 100kmre vagyunk egymástól.
én mondtam neki hogy csináljon valamit mert a fiú nem úgy érez, és ennek ellenére sem tett semmit.. azt a szívezés dolgot is nagy nehezen szedtem ki belőle.. amit beszélgettek facebookon pedig kitörölte pedig mondtam hogy mutassa meg.. túlreagálom vagy ez már komoly?
a srác megvárja hogy egy busszal menjenek haza meg hasonlók.. mivel én nem vagyok ott így semmit se tudod és ez így eléggé frusztrál.

Hát nem tudom.. több gyereket elküldött már aki járni akart vele arról tudok is.. de azt mondta már mindenkit el taszított maga mellől már nem tud mást..hát most erre mit mondjak..
a srácot sajnos nem ismerem nem is láttam még mert akkor természetesen kapott volna már :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!