Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit engedhet meg a párkapcsolatban lévő lány a fiú barátnak, túlreagálás?
18/F vagyok kb 10 hónapja vagyunk együtt eddig akkora nagy gond nem volt szeretjük egymást stb.
nos lett neki egy barátja aki járni akar vele, de ő csak barát ként tekint rá. ennek ellenére a fiú barátai odamennek hozzá hogy járjon vele és hasonlók. a barátnőm elvileg" véletlen küldött neki szíveket mert, hogy nekem szokott és megszokta a helyzetet. elég sokat beszélgettek napi szinten találkoznak. velem csak hétvégente találkozik mivel távkapcsolatban élünk úgy 100kmre vagyunk egymástól.
én mondtam neki hogy csináljon valamit mert a fiú nem úgy érez, és ennek ellenére sem tett semmit.. azt a szívezés dolgot is nagy nehezen szedtem ki belőle.. amit beszélgettek facebookon pedig kitörölte pedig mondtam hogy mutassa meg.. túlreagálom vagy ez már komoly?
a srác megvárja hogy egy busszal menjenek haza meg hasonlók.. mivel én nem vagyok ott így semmit se tudod és ez így eléggé frusztrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!