Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit engedhet meg a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit engedhet meg a párkapcsolatban lévő lány a fiú barátnak, túlreagálás?

Figyelt kérdés

18/F vagyok kb 10 hónapja vagyunk együtt eddig akkora nagy gond nem volt szeretjük egymást stb.

nos lett neki egy barátja aki járni akar vele, de ő csak barát ként tekint rá. ennek ellenére a fiú barátai odamennek hozzá hogy járjon vele és hasonlók. a barátnőm elvileg" véletlen küldött neki szíveket mert, hogy nekem szokott és megszokta a helyzetet. elég sokat beszélgettek napi szinten találkoznak. velem csak hétvégente találkozik mivel távkapcsolatban élünk úgy 100kmre vagyunk egymástól.

én mondtam neki hogy csináljon valamit mert a fiú nem úgy érez, és ennek ellenére sem tett semmit.. azt a szívezés dolgot is nagy nehezen szedtem ki belőle.. amit beszélgettek facebookon pedig kitörölte pedig mondtam hogy mutassa meg.. túlreagálom vagy ez már komoly?

a srác megvárja hogy egy busszal menjenek haza meg hasonlók.. mivel én nem vagyok ott így semmit se tudod és ez így eléggé frusztrál.

2013. febr. 17. 21:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hát én ezt már megtettem vele is elbeszélgettem hogy én így nem fogok vele maradni meg hasonlót tudja hogy nem tetszik nekem és mégse csinál semmit
2013. febr. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!