Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért szeretitek a barátnőtöket?
Mert kialakult a szerelem.
Azért tetszett mert csinos,szép arca van.A hangját különösen szeretem
Azért, mert amikor vele vagyok, megszűnnek a rossz dolgok, elönt az érzés, hogy szeretnek. Imádom az illatát (nem a parfümének vagy dezodorának), gyors az észjárása, tüzes, vonzó, bájos :)
18/F
Engem azért szeret a barátom, mert szerinte olyan 'bolondos' vagyok.. és el tud velem úgy hülyülni mint egy haverral, még is mikor vele vagyok, csak egymásnak létezünk:) Mindenről nagyon jól elbeszélgetünk,viccelődünk, kis játékos sértődés.. :) Egyszóval ha kialakul a vonzalom, akkor mindent szeretsz benne, és nem tudod konkrétan ki emelni hogy mi miatt is olyan nagyon .. :)
16/L
Mert jól meglehet dugniha én rosszpaszban vagyok,és a szexelni jól lehet vele k.vajóó az ágyban én ezért szeretem! nemisazért mert jól tud mossogatni,fözni.. XD
És te mér szted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!