Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? A barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátommal nemrég jöttünk össze (valentínnapon). Már két éve udvarol és most adtam be neki a derekam, mert úgy éreztem tudom viszonozni az érzését.

Figyelt kérdés
...De sajnos most nem tudom mit is érzek,mikor vele vagyok nem érzem a szikrát,de ha nincs velem akkor nagyon hiányzik és alig várom h lássam..lehetséges h azért,mert ő az első barátom és még nem tudom mi is az igazi szerelem...még csók se volt csak szájra puszi,mert én még soha sem csókolóztam,lehet h egyfajta félelem is van bennem,nemtudom... én 17L vagyok,ő 19F.

#szerelem #vagy.barátság?
2013. febr. 19. 20:13
 1/1 anonim válasza:
Szerintem mondd el ezt neki őszintén, de óvatosan. Biztosan benne van a félelem az egészben, a tudatod alatt, hogy mi lesz, ha megtörténik az első, stb., és talán ezért sincs akkora tűz benned, ha együtt vagytok. Egy kapcsolatnak fontos alapja az őszinteség és a bizalom. Ha már két éve udvarol, akkor biztosan egész jól ismeritek egymást. Oszd meg vele a kételyeidet, de ne feledd, csak óvatosan!
2013. febr. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!