Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom a fájdalmat viszonozni neki?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor megbántott és megalázott.Ez nekem nagyon fáj.Szeretném ha tudná és érezné ez mennyire rossz és így akkor megértené mit érzek!2012. ápr. 29. 15:10
2/11 anonim válasza:
ne állj szóba vele többé,tűnj el az életéből.
3/11 A kérdező kommentje:
Szakítottunk már 6 napja.
2012. ápr. 29. 15:15
5/11 A kérdező kommentje:
Most azért jól esne egy ölelés! :D
2012. ápr. 29. 15:22
6/11 anonim válasza:
6 hónapja szakítottatok akkor mi a tökömért foglalkozol még mindig vele?
7/11 A kérdező kommentje:
6 napja
2012. ápr. 29. 15:38
8/11 anonim válasza:
Az ölelést tőlem is elfogadnád???
9/11 A kérdező kommentje:
Persze!Egyszer láttam egy műsort a tv-ben,nem tudom mi volt a címe.Egy táblát tartott a csávó a kezében és azt hiszem az volt rá írva,hogy egy ölelést kérek.Nem vagyok biztos benne,de olyan jó volt!Ment az utcán és mindenki mosolyogva megölelte.Ezt kéne nekünk is.Egy ölelés mindenkinek minden körülmények között minden helyzetben jól esik,bárkitől kapja is azt! :)
2012. ápr. 29. 21:26
10/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 :)
Ha érzékeny vagy, ne nézd meg, bőgni fogsz! :D Régen Pesten is voltak ilyen megmozdulások. Most nem tudom, de én szívesen mennék.
Amúgy legyél boldog és közönyös, semleges, ezzel tudod a legjobban bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!