Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Komolyan ciki? Mert én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ciki? Mert én nem tartom annak.

Figyelt kérdés
A barátnőim meg mindenki ezzel cikiz h nem volt még párkapcsolatom. Most komolyan ennyire ciki? Én ezt még nem tartom olyan fontosnak és ne mondjátok h még gyerek vagyok és nem vagyok elég érett csak annyi h még nem tartom fontosnak. Meg mindenki mondja h miért nem sminkelem magam és miért nem hordok kihívóbb ruhákat. Jó igaz nem járok el annyit bulizni meg nem cigizek és alkoholt sem nagyon szoktam fogyasztani. Komolyan ciki? Ha igen hogyan tudnék rajta változtatni? De azért nem vagyok az a hű de undorító csaj. 16/L

2013. febr. 15. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne ez ciki ?

Figyi. Az oké, hogy nekünk pasiknak kell oda battyognunk a lányokhoz, előadni valami frappáns mutatványt, amivel felkeltjük a figyelmüket. Miközben sokan örülnek ha meg mernek szólalni ilyenkor.

Nekünk fiúknak az a rossz, hogy nekünk kell odamenni, nektek lányoknak az a rossz, hogy azon kell töprengeni, miért nem jön már ide ? Kicsi, ez, nagy az, nem tetszem, más tetszik, haverkodik, a Pisti tetszik neki inkáb ? Mit tudom én. Viszont akkor is a lány dönt. Oda pattoghat neked 1000 fiú is, ha nincs közte olyan aki tetszik, akkor minek lennél vele.

Nincs párkapcsolatod, mert idáig senki nem keltette fel a figyelmed, majd ha olyat találsz aki neked is tetszik, meg majd lesz. Akkor pedig majd te is fontosnak tartod, hogy legyen.

2013. febr. 15. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rájuk,ha tudod,hogy ez téged még nem érdekel.Ezt tapasztalatból mondom,mert már én is megszívtam.
2013. febr. 15. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne akarj változtatni semmin ha Te így érzed jól magad :)
2013. febr. 15. 21:55
 14/14 bogcsika22 válasza:
Dehogy ciki.
2013. márc. 2. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!