Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ciki? Mert én nem tartom annak.
Miért lenne ez ciki ?
Figyi. Az oké, hogy nekünk pasiknak kell oda battyognunk a lányokhoz, előadni valami frappáns mutatványt, amivel felkeltjük a figyelmüket. Miközben sokan örülnek ha meg mernek szólalni ilyenkor.
Nekünk fiúknak az a rossz, hogy nekünk kell odamenni, nektek lányoknak az a rossz, hogy azon kell töprengeni, miért nem jön már ide ? Kicsi, ez, nagy az, nem tetszem, más tetszik, haverkodik, a Pisti tetszik neki inkáb ? Mit tudom én. Viszont akkor is a lány dönt. Oda pattoghat neked 1000 fiú is, ha nincs közte olyan aki tetszik, akkor minek lennél vele.
Nincs párkapcsolatod, mert idáig senki nem keltette fel a figyelmed, majd ha olyat találsz aki neked is tetszik, meg majd lesz. Akkor pedig majd te is fontosnak tartod, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!