Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ciki? Mert én nem tartom annak.
Figyelt kérdés
A barátnőim meg mindenki ezzel cikiz h nem volt még párkapcsolatom. Most komolyan ennyire ciki? Én ezt még nem tartom olyan fontosnak és ne mondjátok h még gyerek vagyok és nem vagyok elég érett csak annyi h még nem tartom fontosnak. Meg mindenki mondja h miért nem sminkelem magam és miért nem hordok kihívóbb ruhákat. Jó igaz nem járok el annyit bulizni meg nem cigizek és alkoholt sem nagyon szoktam fogyasztani. Komolyan ciki? Ha igen hogyan tudnék rajta változtatni? De azért nem vagyok az a hű de undorító csaj. 16/L2013. febr. 15. 21:20
1/14 anonim válasza:
Nem ciki, nálunk az osztályban a lányok 70%-nak nem volt. 16/L
2/14 anonim válasza:
Ez csak rajtad szabad hogy múljon!
3/14 anonim válasza:
Dehogy ciki , csak ezért mondják neked hogy ciki mert mostanábban az a "divat" hogy 12 évesen már pasid meg csajod van :D És nem vagy egyedül ezzel :)
4/14 A kérdező kommentje:
De most változtassak rajta? Muszáj?
2013. febr. 15. 21:23
5/14 A.Romanov válasza:
Nem ciki. Becsüld meg amit a bölcs Romanov mond ;)
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ez megnyugtató :)
2013. febr. 15. 21:24
7/14 A.Romanov válasza:
Dehogyis, más kedvéért meg ne változz!
8/14 anonim válasza:
Később a magad fajtákat fogják becsülni. Ez tapasztalat :)
10/14 anonim válasza:
Jóvanmá kérdező, :D ne istenítsd magadat má. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!