Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúk! Segítség! Mi ez?!
Figyelt kérdés
Egy srác 1 hónapig húzta a találkozót velem (osztálytárs) majd mikor összejött, átjött filmezni. Simizés (kéz, arc) bújás, ölelkezés, egymáson fekvés, csikizés történt, semmi csók. Mindent ő kezdeményezett egyébként. Másnap megkérdeztem tőle, hogy :"nem akarok rád nyomulni, megmondhatod ha csak barátkozni akarsz, azért tudni akarom mit szeretnél?" Erre ez a válasz jött "Azt hogy ne kombinálj:D csak jólérezném magam, aztán lesz ami lesz....:)" Ez volt 1 hete.
Ezek után nem igazán beszélgettünk, csak most kedden kb 3-4 mondatot. Szerdán kérdeztem tőle hogy átjön-e de nem reagált. Ma írt hogy este vette észre az üzenetet, szar a telefonja.
Nem értem mit akar tőlem, akar egyáltalán és fél, vagy egyszerűen csak ilyen "leszarom" tipus?!
2013. febr. 14. 21:20
11/11 anonim válasza:
Még nem tudott mit kezdeni a szituval,tapasztalatlan.A fiúk szex terén amúgy is későn érők a mostani lányok meg fejlettebbek a koruknál fogva. Keress magadnak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!