Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúúk! Segítség! Mi ez?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúúk! Segítség! Mi ez?!

Figyelt kérdés

Egy srác 1 hónapig húzta a találkozót velem (osztálytárs) majd mikor összejött, átjött filmezni. Simizés (kéz, arc) bújás, ölelkezés, egymáson fekvés, csikizés történt, semmi csók. Mindent ő kezdeményezett egyébként. Másnap megkérdeztem tőle, hogy :"nem akarok rád nyomulni, megmondhatod ha csak barátkozni akarsz, azért tudni akarom mit szeretnél?" Erre ez a válasz jött "Azt hogy ne kombinálj:D csak jólérezném magam, aztán lesz ami lesz....:)" Ez volt 1 hete.

Ezek után nem igazán beszélgettünk, csak most kedden kb 3-4 mondatot. Szerdán kérdeztem tőle hogy átjön-e de nem reagált. Ma írt hogy este vette észre az üzenetet, szar a telefonja.

Nem értem mit akar tőlem, akar egyáltalán és fél, vagy egyszerűen csak ilyen "leszarom" tipus?!

2013. febr. 14. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fél az elköteleződéstől.
2013. febr. 14. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak meg kurna szerintem aszt csö
2013. febr. 14. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, idétlen egy srác lehet. 19/F
2013. febr. 14. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudod, ha egy fiú fekszik egy lányon, teljesen ruhásan, és fel-le mozog a lányon, akkor a fiú elélvez. Szóval csak kiakarta verni rajtad.
2013. febr. 14. 21:25
 5/11 NagyD1990 ***** válasza:
hát srácként nem értem a logikáját... na mindegy. vagy ennyire határozatlan, vagy csak szórakozik veled. szerintem jobb, ha nem idegeskedsz miatta, hanem találsz valami normális srácot, aki megbízható és tudja mit akar tőled.
2013. febr. 14. 21:30
 6/11 A kérdező kommentje:
:'DD nem mozgott fel-le:D csak feküdt rajtam és ölelt, meg puszilta a nyakam, nem erotikusan...csak játékosan
2013. febr. 14. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, viszont szerintem ez a srác nem tudja mit kéne csinálni. Lehet, hogy még túl sok késztetése sincs a csikizésen kívül másra. Elvolt veled, nem tudja feldolgozni, nem tudja, nem érzi, hogyan kéne tovább lépni. Ha jól sejtem, hogy fiatalok vagytok.
2013. febr. 14. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem komolyak a szándékai, hú ez de sznobul hangzik, na de a lényeg, te táplálj iránta sok érzelmet, keress valaki mást! Hajrá. :)
2013. febr. 14. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
A csávó kanos volt, de nuku tapasztalat, sztem még első csókja se volt xD nem mert másf csinálni, na meg sztem csak eddig terjedt ki a fantáziája :P meg elég flegma is, úgyhogy szerintem hanyagold. Nem lesz vele semmi :P
2013. febr. 14. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem még éretlen. Ha biztosra tudnám h nem akarsz többet (nem férne bele az életembe) akkor én rád is másztam volna. :D
2013. febr. 15. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!