Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? (a többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Egy ideje már párkapcsolatban élek a barátommal, és mostanában azt veszem észre, hogy egyre többet akarok belőle, gondolok itt arra, hogy többet csinálni együtt mindent (beszélgetés, sétálás, ölelés...stb). Már így is elég sokat vagyunk együtt, de mégis mintha többet akarnék, mit jelet ez? Miért van ez? (egy lány)

2013. febr. 7. 23:45
 1/4 Joshy Ca$h ***** válasza:
Ki akarod sajátítani, valószínűleg kiskorodba is mindent megkaptál, és el voltál kényeztetve.
2013. febr. 7. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A nagyon sűrű találkozásokkal, meg állandó együttléttel vigyázni kell, mert nálam előfordult hogy ez tett tönkre egy kapcsolatot.

Nálam speciel az volt az oka hogy a barátnőm 1 évig nem járt suliba,valamint az előző pasija gondoskodott róla hogy szociális programokon ne nagyon vegyen részt, és a barátnőket is lemorzsolta, így mikor beléptem az életébe, állandóan vele voltam, mert 1 személyben én töltöttem be minden szerepet amit alap esetben barátnőknek kéne mondjuk. Egy idő után már fojtogatott a dolog, mert kezdett marhára idegesíteni hogy nincs időm magamra, akár csak arra hogy letöltsek otthon egy filmet és beüljek csöndben megnézni, vagy ilyesmi. Mindenkinek kell teret hagyni.

2013. febr. 8. 01:22
 3/4 betlindis ***** válasza:

ez több dolgot jelenthet.

vagy elképesztően szerelmes vagy, és mohón vágysz rá, és nem tudsz vele betelni

vagy nagyon önző vagy, és ki akarod sajátítani, és azt akarod, hogy az élete rólad szóljon

vagy nagyon féltékeny vagy (nem feltétlen nőkre, hanem bármire), és ezért mindig vele akarsz lenni, hogy semmi mással/senki mással ne tudjon foglalkozni

neked kell eldöntened, hogy melyik...

2013. febr. 8. 04:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 8. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!