Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a barátommal, az utóbbi időben eléggé megromlott a kapcsolatunk, úgy érzem nem figyel rám, túl sokat jár el a barátaival szórakozni, amit ha szóvá teszek csak vitázunk.Szakítani akartam vele, de most derült ki, hogy teherbe estem.Rossz időzítés teljesen, negyedéves vagyok a gyógyszerészin, nem hagyhatom félbe, minden az ellen szól, hogy megtartsam a babát.Fáj nagyon, hogy ezt kell tennem.Szerintetek szóljak az egészről a páromnak, vagy intézzem el egyedül a dolgot, hátha megpróbál lebeszélni, vagy könyörögni.

Köszi a válaszokat

23/L

2013. febr. 4. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Én is inkább amellett voksolnék, hogy maradjon ez a te titkod és vetesd el.

Alapból megromlott a párkapcsolat, ha a gyerek miatt együtt is maradnátok, az durva szíven szúrás lenne a gyereknek.

Sulizol, tehát bevételed nincs...

Nem kell a balhé, ha szakítani akarsz vele, tudnia sem kell róla.

Ez a "a gyerek közös" téma pedig igen csak túlértékelt.

Ez tipikus konzervatív propaganda duma... A valóság az, hogy rövid időn belül vagy te hagyod el a párod vagy ő téged és te rohadtul egyedül maradsz majd a gyerekkel.

Húszas éveid elején... Nulla munkahelyi tapasztalat... Egy forint támogatást nem kapnál mert munkahelyed sem volt...

Nem olyan rózsás helyez ez... És aki emellett azt mondja, hogy "mindent lehet csak akarni kell", az durván álszent.

Ha saját magáról lenne szó, ku*vára biztos, hogy nem így vélekedne.

2013. febr. 4. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

Ha eséjtelen a kapcsolat akkor szakits és vetesd el...ha nem teljesen, akkor esetleg elmondhatod neki de tárgyilagosan próbáld meg, aztán hátha. Sok a negativ példa az igy összehozott kapcsoaltokra, de csak azért mert akik végül boldogok lettek nem álnak le panaszkodni hogy hogy történt és visszagondolva ők nekik csak esetleg egy válságosabb periódus, esetleg hullámvölgy volt, amit a gyerek elfelejtetett. Joga van tudni.

Viszont ha nem tudod vele tovább elképzelni vagy alkalmatlannak találod, akkor ne mond el neki, max ha kell pénz az abortuszra, mert azért ahoz illene hozzájáruljon...

2013. febr. 4. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:
37%
az már egy emberélet, kérlek ne vettesd el!
2013. febr. 4. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó: akkor szüld meg és neveld fel te, ha tudod. Van, akinek erre egyszerűen nincs lehetősége. Ne erőltessük már ezt az "élet" dumát.

Kedves kérdező, szerintem ne mondd el. Nem lenne értelme.

2013. febr. 5. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
igazad, van akkor téged is lőjenek le ha idős leszel, már úgyis senkinek nem lesz kedve foglalkozni veled nem?
2013. febr. 5. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

"Utolsó: akkor szüld meg és neveld fel te, ha tudod. Van, akinek erre egyszerűen nincs lehetősége. Ne erőltessük már ezt az "élet" dumát."

Ez meg mi a fr*nc?? Nem egy tárgyról beszéltek vegyétek már észre! Nincs lehetősége?? Hát miért nem gondolt erre mielőtt teherbe esett? Nem a középkorban élünk! Az a gyerek nem tehet róla, hogy a kedves szülők felelőtlenek voltak! De tudod mit kedves kérdező, ha téged ennyire nem érdekel a saját magzatod, ami a hasadban növekszik, jobb is lesz neki ha nem tartod meg! Milyen élete lenne, ha megtudná, hogy ennyire nem akartad és nyűg neked! Remélem azért az életben megtanulod majd, hogy mi az a felelősség... -.-

2013. febr. 5. 08:49
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

"Kedves" Eleonora.

1, A kérdező nem azt a kérdést tette fel, hogy elvetesse-e a gyereket vagy ne, hanem azt, hogy szerintünk elmondja-e a párjának.

2, Egy babát megszülni nem egy aktuális pillanatra szól, hanem egy életre. Még párban is iszonyatosan nehéz, még úgy is, hogy ha akarják a babát. Az viszont, hogy egyedül, a semmibe és úgy, hogy igazából nem akarja, nem csak az ő életét tenné tönkre, hanem a babáét is.

3!!! Ha az ellen ágálsz, hogy nem egy tárgy, ne úgy beszéljenek róla, hanem élőlény, akkor miért azt írod, hogy AMI növekszik benned, miért nem azt, hogy AKI?

4, Amióta szültem, és látta uh-n, hogy hogy néz ki egy 12 hetes magzat, hogy dobog a kis szíve, nekem is megváltozott a véleményem az abortuszról. Ha valaki mégis így dönt, jobb ebbe nem belegondolni. Igen, biztos nehéz lesz lelkileg, meg fogja viselni, de szerintem nem annyira, mint egy nem kívánt terhesség végighordása, egy szülés (amit ilyenkor a kedves undorító mondatokkal dobálózó válaszolók elfelejtenek, hogy nem gyerekjáték és kéjutazás), az abból való kilábalás és a következő min. 20 év és életre szóló felelősség, lemondás stb.

2013. febr. 5. 08:58
 18/20 anonim ***** válasza:
08:58 tökéletesen egyet értek veled! De tudod, akkor is észnél kellene lenni mikor megfogant a pici... miért nem védekeztek, számtalan lehetőség van már erre is? És láthattad, hogy én is azt írtam, ha ennyire nem szeretné, inkább ne tartsa meg. Arra meg már válaszoltam korábban, hogy elmondja-e vagy sem. Ez az én véleményem és kész. Le lehet pontozni is, nem érdekel, nem azért írtam, hogy vagánykodjak. Az én környezetemben is volt hasonló eset, ott is ugyanezt mondtam, gondoltam.
2013. febr. 5. 09:29
 19/20 anonim válasza:
Szerintem mond el neki mert nem lehet örökre titkolni ès ha rájön fájni fog neki csak gondolj bele az õ helyzetèbe.Te mit szólnál ha egy ilyen dolgot eltitkolnának.Amúgy abba nen szolhat bele hogy te megtartod vagy sem mivel ez a nõ döntèse.
2013. febr. 6. 14:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Majd, ha az emberiség eljut odáig, hogy megtanulja tisztelni a természet többi élőlényét, majd, ha eljutunk odáig, hogy egy balf*sz által elütött kutyát nem hagy mindenki az út szélén megrohadni, majd, ha nem pusztíthat el bárki szemrehányás nélkül egy kosárnyi kiscicát, mert útban vannak, majd, ha az emberek nem gyűlölik egymást jelentéktelen hülyeségek miatt, és nem irigykednek a másikra, majd, ha a tojást kikeltetik, ahelyett, hogy megennék, majd akkor fog érdekelni engem egy pár hetes magzat. Rohadtul tudjátok nyomni itt az álszent dumát a kis életről, közben meg másokét magasról lesz*rjátok. Undorító.
2013. febr. 7. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!