Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek!?

Figyelt kérdés

FONTOS! Döntés előtt állok, egyszerűen nem tudom mit tegyek.

Történet: Az úgy kezdődött, hogy megismertem egy csajt blabla... Igen de az elmúlt pár hónapban már nem érzem magam vele túl jól, elszállt ez az érzés meg úgy érzem, hogy lehúz de ez még nem is zavarna ha nem felesleges dolgokat venne rajta pl: csipsz,hell stb. és amit kap ösztöndíjat 10e-ret 1 hét alatt elveri értelmetlen dolgokra, Ja és pl.: karácsonykor vett szüleinek meg MAGÁNAK is ajándékot de nekem már azóta se tudott semmit sem venni, mert amennyi pénze van azt rögtön elkölti!

Köszönöm, hogy elolvastad(és válaszoltál)![(PRIV-be Részletesebben!!!)]

2013. febr. 4. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elszállt belőled az érzés fölöslegesen vagy vele. A leírtak alapján szerintem ő sem szeret, csak kihasznál.
2013. febr. 4. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezért írom többször a gyakorikérdésekre, hogy csak akkor kezdjél vágjál bele kapcsolatban, ha kiszemetelted még 10 év múlva is képes leszel szeretni.
2013. febr. 4. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A saját pénzével azt csinál amit akar, te viszont ne add oda neki a sajátodat h hülyeségekre költse...Az gáz h magának vett ajándékot karácsonyra neked pedig nem, az ajándéknál nem az ár a fontos szerintem... gondolom örültél volna apróságnak is. Ha viszont amuygsem érzed magad jól vele , miért nem hagyod ott?! Lehet azért keresed benne a hibákat, hogy legyen okod otthagyni
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele ha nem érzed magad jól vele? Mondd el neki,hogy zavar ez és hogy változtasson ezen ha szeret vagy vége.
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Válaszokat!

És igen örültem volna egy kis Apróságnak is amit szívből ad! :) Ja és hozzá teszem azt is, hogy ha vmikor 1-2x akarmilyen kis dolgot is tett értem azt 1 hétig hallgatom, hogy ő milyen rendes és ezt tette értem akkor szoktam ideges lenni.

2013. febr. 5. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Meg amikor egy nap vagy 10x megkérdezi ugye szeretsz stb.

csodálkozik, hogy egész nap ezzel basztat és kiszerettem belőle!

2013. febr. 5. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!