Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek!?
FONTOS! Döntés előtt állok, egyszerűen nem tudom mit tegyek.
Történet: Az úgy kezdődött, hogy megismertem egy csajt blabla... Igen de az elmúlt pár hónapban már nem érzem magam vele túl jól, elszállt ez az érzés meg úgy érzem, hogy lehúz de ez még nem is zavarna ha nem felesleges dolgokat venne rajta pl: csipsz,hell stb. és amit kap ösztöndíjat 10e-ret 1 hét alatt elveri értelmetlen dolgokra, Ja és pl.: karácsonykor vett szüleinek meg MAGÁNAK is ajándékot de nekem már azóta se tudott semmit sem venni, mert amennyi pénze van azt rögtön elkölti!
Köszönöm, hogy elolvastad(és válaszoltál)![(PRIV-be Részletesebben!!!)]
Köszönöm a Válaszokat!
És igen örültem volna egy kis Apróságnak is amit szívből ad! :) Ja és hozzá teszem azt is, hogy ha vmikor 1-2x akarmilyen kis dolgot is tett értem azt 1 hétig hallgatom, hogy ő milyen rendes és ezt tette értem akkor szoktam ideges lenni.
Meg amikor egy nap vagy 10x megkérdezi ugye szeretsz stb.
csodálkozik, hogy egész nap ezzel basztat és kiszerettem belőle!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!