Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amióta rendbe tettem az életem, egyre több lány érdeklődik?

Figyelt kérdés
Amíg nem volt minden rendben, és nagyon csendes, nagyon visszahúzódó voltam senki észre sem vett. Most meg azt veszem észre, hogy egyre többen érdeklődnek. Miért van ez? Miért nem érdeklődött ezelőtt senki?

2013. febr. 3. 12:16
 1/1 anonim ***** válasza:
42%

Más lett a kisugárzásod.

Egy olyan ember, aki nem elégedett az életével mással sem lesz az, és ezt a csajok megérzik. Ha úgy érzed, minden rendbejött, megnőtt az önbizalmad, persze hogy felfigyelnek rád.

Gondolom olvastad már itt a sok nyafogós rinyagép kérdését is, nekik azért nem lesz soha senkijük, mert képtelenek túljutni a saját korlátaikon, ami neked sikerült.

Ilyen egyszerű az egész.

2013. febr. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!