Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem a fiúknak önmagamat adni. Ez nagy baj?
igen.. az önbizalom fontosságát nagyon sok fiútól hallottam már, pedig sajnos én nem rendelkezem vele és ilyenkor jönnek acsodálkozó tekintetek azok részéről akik már láttak vagy ismernek, hogy "pont neked nincs önbizalmad?" stbstb. persze mint ahogy a külsőségekre vonatkozóan mondtad, hogy fontos a fejlődés és a mégjobbá válni akarás, rajta vagyok az ügyön, hogy ez ne így legyen és több önbizalmam legyen, egyébként szerintem ez is egy tényező, amiért nem nagyon szeretem kiadni magamat. mindenesetre próbálkozom. aztán a másik: én sokszor hallottam már, hogy látszik az arcomon, szememen, hogy értelmes vagyok, és azt is, hogy flegma! és ez azért fáj nekem, mert akik közelről ismernek, tudják, hogy egyáltalán nemvagyok nagyképű, de ha egy közlekedési eszközön utazom, én is azt gondolom, hogy az emberek azt vehetik le rólam, hogy "na ez mindenkit magasról lesz*r" pedig nem így van.. egyszerűen csak nemtudok vigyorogva ülni, vagy olyan arckifejezést vágni, ami szintén csak az önbizalomhiányból keletkezik, hisz még ránézni sem merek sokszor egy-egy emberre (főleg fiúkra). tehát ez a szitu, de próbálok változtatni, meg sokminden függ apillanatnyi hangulatomtól is.
mindenesetre nagyon hasznos volt, amit írtál, mégegyszer köszönöm! :)
Hát kíváncsi vagyok, hogy a flegmaság honnan jön az embereknek. Engem amúgy -amíg nem bunkóság- egyáltalán nem zavar, sőt.
"hisz még ránézni sem merek sokszor"
Erre meg azt mondanám, hogy bele kell menni helyzetekbe. Megszólítani, beszélgetni, odamenni, amikor kicsit tartasz a helyzettől. Nyilván lesz benne beégésnek érzel, lesz, ami tényleg az, de tapasztalat teszi a mestert!
flegma... nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!