Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nekem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nekem kellene lépjek megint? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kezdeném az elejéről.

Szeptemberben, teljesen új közösségbe kerültem.

Túlnyomóan sok a lány, és elég kevés fiú van az osztályban..

Én már szinte az elejétől kifigyeltem egy lányt, aki nekem nagyon szimpatikus volt.

Majd olyan November közepe fele odaültem mellé (kicsit ismerkedni)

Elég jól elbeszélgetünk, mindig volt közös témánk. majd úgy vettem észre hogy ő is kezd egy kicsit kinyílni, így egyre többet kezdtem felé nyitni..(Volt ölelgetés, arcra puszi, volt amikor elkezdet harapdálni)

Rá olyan 2 hétre félre mentünk egy terembe, ott pedig elcsattant az első csók is.

Majd megtörtént az első veszekedés is, elég csúnyán összevesztünk, majd elmondta hogy ezért nem akar többet.

1 hete már nem beszélünk egymással, kerüljük egymást de látom rajta, hogy ő még mindig szeret. Azt pedig ő is tudja, hogy még én is őt.

Szerintetek én lépjek megint? vagy várjak még?

2013. febr. 2. 10:54
 1/3 anonim válasza:

Szerintem várj még egy kicsit amíg lenyugszik :D

Ha annyira fontos vagy számára akkor majd szépen lassan elkezd közeledni feléd.

/L

2013. febr. 2. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
lépj míg késő nem lesz, mert mennél többet gondol a fájdalmára, annál távolabb fog tőled kerülni.
2013. febr. 2. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem közeledj hozzá te, mert lehet, hogy ezt várja és ezért nem csinál ő semmit. Gondolom le akar tesztelni, hogy tényleg szereted-e vagy inkább hagyod egy veszekedés után az egészet. Majd írd le mi volt...
2013. febr. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!