Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hany evesek voltatok amikor eloszor jartatok valakivel?
Az osztalyomban hallottam hogy olyan sztorik vannak, hogy bizonyos emberek jartak valakivel. Amikor meghallottam majdnem sokkot kaptam. Szerintem ez meg tul koriai. szerintetek?
12/L
elore is koszi a valszokat
14 éves voltam, mikor megvolt az első csók, de nem mondtuk hivatalosan járásnak.
15 évesen volt az első "hivatalos" járás, de abban nem volt se csók, se semmi, szóval az gyakorlatilag "van egy barátom, csak azért, hogy legyen" szinten volt... Ezután pár hónappal összejöttem a mostanival, és vele már komolyabb... 1 éve vagyunk együtt
Figyelj, velem volt már, olyan, hogy egy srác megfutamodott, mert nem volt még fiúm! De tudod mit? Nem érdekelt! Én semmit nem veszítettem vele, ha ilyen a pasi, csak ő veszített. Amúgy a szerelem nem kortól függ, ha tényleg, szereted nem számít...:)Szerintem.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!