Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hany evesek voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hany evesek voltatok amikor eloszor jartatok valakivel?

Figyelt kérdés

Az osztalyomban hallottam hogy olyan sztorik vannak, hogy bizonyos emberek jartak valakivel. Amikor meghallottam majdnem sokkot kaptam. Szerintem ez meg tul koriai. szerintetek?

12/L

elore is koszi a valszokat

2013. febr. 1. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20 évesen jártam először fiúval. (ebben már szex is volt), tini szerelmeim, csók stb. korábban is volt, de az nem járás..
2013. febr. 2. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
13 voltam. 25L
2013. febr. 2. 14:01
 13/15 Bogesz:) ***** válasza:
Hát sztem is túl korai lenne..ha a húgom bejelentené hogy pasija van én tuti nagyot röhögnék, olyan kicsi még:P (ő is 12) én most 16/L vok és még nem volt..nem is tűnik úgy hogy a közeljövőben lesz...nem nagyon vannak rá sugallatok, és megérzések:/
2013. febr. 2. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:

14 éves voltam, mikor megvolt az első csók, de nem mondtuk hivatalosan járásnak.

15 évesen volt az első "hivatalos" járás, de abban nem volt se csók, se semmi, szóval az gyakorlatilag "van egy barátom, csak azért, hogy legyen" szinten volt... Ezután pár hónappal összejöttem a mostanival, és vele már komolyabb... 1 éve vagyunk együtt

2013. febr. 2. 21:19
 15/15 anonim válasza:

Figyelj, velem volt már, olyan, hogy egy srác megfutamodott, mert nem volt még fiúm! De tudod mit? Nem érdekelt! Én semmit nem veszítettem vele, ha ilyen a pasi, csak ő veszített. Amúgy a szerelem nem kortól függ, ha tényleg, szereted nem számít...:)Szerintem.

13/L

2013. febr. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!