Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúk nálatok ez hogy van?
Figyelt kérdés
Voltatok már úgy egy lánnyal,hogy jó pár hónapon keresztül beszélgettetek vele, dicsérte a humorotok, az eszetek és a magabiztosságotok ,még sem lett a dologból semmi ? Nekem ez az 5. ilyen esetem, és 23 évesen randiig sem jutottam el. Pedig nem a külsőmmel akarok hódítani, de egyszerűen most már kezdem nem érteni a dolgot. Sosem én tapadok ezekre a lányokra, mindig úgy kölcsönösen alakul ki a szimpátia, de képtelenek belém szeretni, annyira rosszul nézek ki . Tényleg minden más tulajdonságom rendben van, ezt ők maguk is mondták. Azt gondolom, hogy bárki más , bármilyen kinézettel, ilyen szintű beszélgetéseket folytatna le egy lánnyal, akkor már rég a barátnője lenne. És én vagyok az, aki semmire sem megy az egésszel . Pedig a lelki társaim voltak, és mégis esélytelen vagyok ez a legszörnyűbb, és sosem tetszettem senkinek.2013. febr. 1. 18:57
1/17 anonim válasza:
Talán próbálkozz a saját súlycsoportodban... ronda lányoknál.
2/17 anonim válasza:
Minden esetben ez van, pedig én még állítólag ronda sem vagyok.
3/17 anonim válasza:
Lillácska, a ronda lányoknak is jó pasi kell, te ostoba.
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít a külső, de így sem tetszettem senkinek .
2013. febr. 1. 18:59
5/17 anonim válasza:
Én meg ronda vagyok, és mégis lett barátnőm.
6/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít a külső, de így sem tetszettem senkinek .
2013. febr. 1. 18:59
7/17 A kérdező kommentje:
bocsánat a duplázásért
2013. febr. 1. 19:00
8/17 anonim válasza:
Egy másik posztban is írta egy magát "rondának" nevező, hogy lett barátnője, igaz, hogy olyan lány, aki szerény, kis szürke, stréber ezért a többi fiú nem vette észre (erről ennyit)- talán mégis máshol kellene próbálkoznod.
Nem feltétlenül a "csúnya" lányoknál, ők ettől függetlenül lehetnek nagyon beképzeltek és válogatósak. Mert bizony még a helyes fiúk többségére is jellemző, hogy összefekszenek velük, amikor úgy adódik. Tehát ezek a csúnya, "laza" lányok egész jól elvannak.
Hanem, a szerényebb, "szürkébb", esetleg szép lányok között keresgélj!
9/17 anonim válasza:
8.
keresgélj?
az élet nem a ruhaturkáló, ahol keresgélni lehet...
de persze könnyű ennyivel elintézni ezt
10/17 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nem velük alakul ki a szimpátia? Ha az az ember akivel közös témáim vannak ne adj isten szép , akkor mit csináljak ? Nem ezen múlik, hanem azon,hogy mennyi közös van bennetek, nekem mindegy ,hogy néz ki az illető, csak belsőleg lennének elvárásaim. Bár nekem hiába vannak belsőleg elvárásaim, én külsőre nem jövök be senkinek.
2013. febr. 1. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!