Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit érzek? Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit érzek? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

Van egy barátom, 1 hónapja járunk csak. Én már kiszúrtam őt év elején a suliba. Aztán még csak beszélgettünk, és tetszett hogy nem az a nyomulós. De osztálytársa az én egyik legjobb fiúbarátom, és rajta keresztül szereztem pár infót. Mondta hogy tetszek neki, meg járna velem.

Aztán szépen lassan megismerkedtünk, és összejöttünk. Minden szünetben a suliba vele vagyok, és várom hogy kicsengessenek hogy vele lehessek. Volt nálunk, és tetszett, hogy nem csak azt akarja tőlem, mert nem is próbálkozott, hanem tök jól elhülyéskedtünk és elvoltunk. Úgy éreztem, hogy őt akarom minden percbe, és hogy nélküle semleges vagyok, vagyis..más szavakkal csak rá gondoltam. Ha elveszíteném őt...bele sem akarok gondolni, mert rossz érzés. De most betegen vagyok itthon, és ha rá gondolok nem érzek különösen semmit :S

Csak ez a "van és kész" érzés. De ha vele vagyok más.

A szerelem később alakul ki??

2013. jan. 31. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is jobbulást neked! :)

Persze. A szerelem később is kialakulhat. Kinek hamarabb, kinek később. :)

2013. jan. 31. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Hát remélem hogy úgy lesz, mert csak sima szeretetet érzek...egyenlőre.

2013. jan. 31. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Te most a "szerelem" fogalom definíciójára vagy kíváncsi? Arra szerintem mindenki kíváncsi lenne. Azt azért érdemes leszögezni, hogy ez egy változó intenzitású dolog. Még olyan korban amilyenben te vagy egészen torz, idealista elképzelésed van erről, hogy ugye örökké tart, meg lángol, ilyennek megy olyannak kell lennie. Ez egy tündérmese. A valóság teljesen más, majd meg fogod látni. A valóságban semmi sem állandó, minden a folyamatos változás állapotában van. Van úgy hogy a szerelem észervétlen csusszan át és vissza a szeretet, vagy a szexuális vonzalom kategóriába.
2013. jan. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!