Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a fiú nagyon kedves hozzám, de külsőre nem kötődöm hozzá?
"Attól meg nem fogok senkihez szexuálisan vonzódni, csak mert kedves meg intelligens."
Ez a különbség, mi férfiak tudunk vonzódni vkihez emiatt is.
"Akkor hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy ezt elmagyarázzam: nem az a lényeges, hogy JÓL nézzen ki az illatő, hanem hogy legyen valami a külsejében számomra, ami megfog."
Tehát a külső a legfontosabb neked is.
#22: Írásaid alapján Te most vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon éretlen (én kérek elnézést).
Sebaj, majd benő (BENŐ! :D ) egyszer a fejed lágya Neked is... vagy nem :)
31/F
Mellesleg, smink nélkül a csajok 90-95% távolról sem nevezhető nagyon szépnek. Reggelente, ébredés után különösen igaz ez :D Csak ezt mi pasik nem tesszük szóvá (legalábbis az intelligensebbje).
a testi vonzalom talán még meg is lehet...
most viszont jól összekavartatok:)
Nekem is van 1 hasonló sztorim, csak én vagyok a srác. (Neki a páwák jönnek be, én rocker vagyok, de bírjuk egymást, és szóban van a kapcsolat)
Remélem nem Te vagy az kérdező :D
Jó lenne ha nem általánosítanátok hogy vannak férfiak és nők. Mindenki más és más!!!
Nekem például volt már egy csúnya pasim, valahogy idővel kiharcolta hogy együtt legyünk, jól csinálta mert hogy őszinte legyek észre sem vettem és már érdekes helyzetekben találtam magunkat, igazából visszaemlékezve mérhetetlenül kedvesaranyosfigyelmesmegértő volt, és mókás ami nálam nagyon sokat számított...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!