Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, a fiú nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a fiú nagyon kedves hozzám, de külsőre nem kötődöm hozzá?

Figyelt kérdés
Egy kedves fiú nagyon aranyosan udvarolgat nekem, teljesen lenyűgöz az intelligenciája, a segítőkészsége, stb. A korkülönbség se lenne baj, de külsőre egyáltalán nem az esetem és ő már rég többet érez irántam, mint barátság, viszont én nem akarom összetörni a szívét, teljesen tanácstalan vagyok.

2013. jan. 30. 14:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

"Attól meg nem fogok senkihez szexuálisan vonzódni, csak mert kedves meg intelligens."

Ez a különbség, mi férfiak tudunk vonzódni vkihez emiatt is.

"Akkor hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy ezt elmagyarázzam: nem az a lényeges, hogy JÓL nézzen ki az illatő, hanem hogy legyen valami a külsejében számomra, ami megfog."

Tehát a külső a legfontosabb neked is.

2013. jan. 30. 17:03
 22/33 anonim ***** válasza:
93%
Kösz a csúsztatást, alább kifejtettem, hogy miért. Ha vetted volna a fáradságot és értelmező olvasással elolvasod például. Egyébként a külső is fontos és a belső is. Az meg nem az én bajom, hogy te annyira szerencsétlen vagy, hogy be kell érned olyan partnerrel, aki nem is tetszik neked külsőre...
2013. jan. 30. 17:16
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem beérésről szól, bár tőled nem várom el h megértsd, hiszen nőből vagy. Akár hiszed, akár nem, nekünk férfiaknak nem a külső a legfontosabb. A másik, h még csúnya barátnőm se lehet, mert én is csúnya vagyok, és mint ilyen, a csúnya lányoknak se kellek.
2013. jan. 30. 17:30
 24/33 anonim ***** válasza:

#22: Írásaid alapján Te most vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon éretlen (én kérek elnézést).

Sebaj, majd benő (BENŐ! :D ) egyszer a fejed lágya Neked is... vagy nem :)

31/F

Mellesleg, smink nélkül a csajok 90-95% távolról sem nevezhető nagyon szépnek. Reggelente, ébredés után különösen igaz ez :D Csak ezt mi pasik nem tesszük szóvá (legalábbis az intelligensebbje).

2013. jan. 30. 18:18
 25/33 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz: na jó, a 90-95% lehet, hogy túlzás... :)
2013. jan. 30. 18:18
 26/33 A kérdező kommentje:

a testi vonzalom talán még meg is lehet...

most viszont jól összekavartatok:)

2013. jan. 30. 18:19
 27/33 anonim ***** válasza:
#24 Nem vagyok már annyira fiatal, sem éretlen, de ha nem voltál még ronda és alacsony férfi, akkor nem csoda, h nem figyelted még meg, mennyire felszínes minden lány.
2013. jan. 30. 18:26
 28/33 anonim ***** válasza:
Ja bocs, eggyel elnéztem, azt hittem nekem írtad. Akkor semmi :)
2013. jan. 30. 18:27
 29/33 anonim ***** válasza:

Nekem is van 1 hasonló sztorim, csak én vagyok a srác. (Neki a páwák jönnek be, én rocker vagyok, de bírjuk egymást, és szóban van a kapcsolat)

Remélem nem Te vagy az kérdező :D

2013. jan. 30. 18:58
 30/33 anonim válasza:

Jó lenne ha nem általánosítanátok hogy vannak férfiak és nők. Mindenki más és más!!!

Nekem például volt már egy csúnya pasim, valahogy idővel kiharcolta hogy együtt legyünk, jól csinálta mert hogy őszinte legyek észre sem vettem és már érdekes helyzetekben találtam magunkat, igazából visszaemlékezve mérhetetlenül kedvesaranyosfigyelmesmegértő volt, és mókás ami nálam nagyon sokat számított...

2013. jan. 30. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!