Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
17/f vagyok, van egy lány az osztályomban aki tetszik. Régebben a tudtára adtam, de elutasított mert épp volt egy kialakuló kapcsolata (aminek már vagy 5 hónapja vége). Újra elkezdtem próbálkozni nálla, fb-on sokat és jól eltudunk beszélgetni mindenről, de élőben nagyon tartózkodó, ha 1mód van rá akkor hozzám sem szól. Magas jóképű inteligens srác vagyok, szabadidőmben motorozok, gitározok, dolgozok. Nem tudom mi lehet a gond. Hölgyek/Urak esetleg valaki tud tanácsot adni?

2013. jan. 28. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Sokan vannak így akik írásban szájhősök, élőben meg nem nagyon beszélnek. Szerintem kérdezz rá nála, hogy legutóbb nem jött össze de te megpróbálnád még egyszer mit szól hozzá. Bár ha én valakitől akarnék valamit élőben is tudtára adnám...
2013. jan. 28. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!