Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akinek különböző színűek a szemei?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és a jobb szemem élénk kék színű, de van benne egy kicsi szürke is, a bal pedig fénylő barna. Vannak, akik szerint nagyon szépek. Titeket nem riasztana el ez egy lánytól?

2013. jan. 25. 21:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Persze, nincs ezzel semmi bajom.
2013. jan. 25. 22:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Gyönyörű lehet.
2013. jan. 25. 23:36
 23/28 anonim ***** válasza:
Wow, nem, egyáltalán nem zavarna. Ha én ilyen lánnyal találkoznék, kb. azonnal belezúgnék. Szeretem a különlegest.
2013. jan. 26. 05:25
 24/28 Emberek ***** válasza:
A külső megfog.... Az biztos, hogy járnék egy ilyen lánnyal nekem nagyon tetszik, ha valakinek van valami ilyesfajta különlegessége :)
2013. jan. 26. 08:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért hívják mutánsnak, mert egy genetikai mutáció eredményeként jön létre és a neve Heterochromia. 2 fajtája van, az egyik a Te eseted amikor a két szem különböző színű, és van az Én esetem amikor a két szem egyforma, viszont több szín keveréke, mondhatni "foltos". Az enyém Legkívül kék, közelítve a pupilla felé zöld és a pupilla körül barna! Amúgy a hiedelem szerint akiknek heterochromiája egyszerre látják a túlvilágot és a "való" világot. Bocs, hogy ennyi felesleges infót közöltem, de az az egyik dolog magamon amire nagyon büszke vagyok, és szerintem Te is legyél az mert különleges és elég ritka!
2013. jan. 26. 15:49
 26/28 feffencs válasza:
persze h járnák...nem az számít..hanem h szívből szeresd a másikat
2013. jan. 28. 01:05
 27/28 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Amúgy a húgom is ilyen. Az egyik szeme kékes-zöld a másik barna.
2013. febr. 5. 22:19
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem akarsz egy képet feltenni róla? Csak a szemekről. Kíváncsivá tettél.

#23 voltam

2013. febr. 7. 03:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!