Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok így ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok így ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés
Pár hete megismertem egy lányt. Gyönyörű, kedves, értelmes és jófej. Aztán pár napja találkoztam a családjával... Egy családi eseményre voltam hivatalos, ahol kb 100 ember volt jelen, 98%-uk roma. Én ezt nem tudtam eddig, mert a lánynak sem a nevéből, sem a kinézetéből nem derült ki semmi. Örökbe fogadta ez a család, de származását tekintv nem roma. Egy halom testvére van, közülük több szintén örökbefogadott gyerek. Nekem nincs bajom velük, vannak roma barátaim, de azért páromnak mégse már. Szüleim is kiakadtak, amikor megtudták és én sem szívesen kerülnék be ebbe a családba. A lány viszont tényleg nagyon bejön.
2013. jan. 7. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jobb, ha elfelejted...
2013. jan. 7. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
ő nem cigány, meg nem a családját kell szeretni.
2013. jan. 7. 19:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Hű haver, nem lennék a helyedben annyi szent. De végülis max nem találkozgatsz a családjával. A csaj meg mondtad hogy nem is c*gány és még szereted is. Nem beházasodni mész a családjukba.
2013. jan. 7. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát jah a lányt kell szeretned.

De ha ezt így nem tudod elfogadni akkor viszont mihamarabb váljanak el az útjaitok.

5/13 anonim ***** válasza:
100%
El kell döntened magadban, hogy ér e neked ennyit ez a lány, hogy elnyomd ezt a problémát magadban
 6/13 anonim ***** válasza:
Te magad mondtad vannak roma haverjaid,a barátnőd mégsem az.Nem mindegy addig amíg szereted ,hogy milyen a családja?
2013. jan. 7. 19:09
 7/13 anonim ***** válasza:
várjunk csak, az egy dolog, hogy neked nagyon bejön, de a lány mit érez irántad?
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon nehéz örökbe fogadni egy gyereket,főleg ha nem roma,mivel belőlük van a legtöbb,ezért szinte elképzelhetetlen amit írsz,ha nem rokonok.

Lehet hogy nem látszik rajta,de tutira van benne vonó,másképp lehetetlen,hidd el nekem.

9/13 anonim ***** válasza:

még én se hallottam olyat, hogy romák magyart örökbe fogadtak, csak fordítva

magyar gyerekre éveket kell várni, romát kapsz kb. 10 perc alatt (nem rosszindulat vagy vicc, de tényleg)

ha mégis igaz, hát ha szereted, és ő nem roma, akkor semmi gáz, ha később megmaradtok egymás mellett, akkor meg már ezen a problémán is túl tudsz lépni

2013. jan. 7. 19:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem mertem rákérdezni, hogy szegről végről nem roma-e. Semmi nem látszik rajta, aranyszőke, kék szemű, hófehér bőrű. De a többi örökbefogadott gyerek (azt hiszem talán 4 van) között is van még egy, aki nem tűnik romának. A többi már le sem tagadhatná. Én nem tudom mik az örökbefogadási törvények, ki kit fogadhat örökbe, vagy hogy mi volt ezelőtt 23 évvel. De most elültettétek a bogarat a fülemben, hogy mégis csak benne is lehet valami...
2013. jan. 7. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!