Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért van az, hogy nem érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy nem érzek bizsergést mégse tudok nélküle élni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok nemsokára 18...fél éve járok egy fiúval, szeretem, de mégse érzek iránta szerelmet, de én nélküle élni nem tudok...de van itt mégegy bibi...amikor a kapcsolatunkban 1 hónaposak voltunk be vallotta, hogy volt egy régi nagy szerelme és lehet érez még iránta valamit...szakítottam akkor vele, és utána megkeresett és azt mondta, hogy nagyon hiányzok neki és, ha megbocsátok ő engem választana, mert a szíve ezt adta be, vagy hogy mondjam....okés megpróbáltam wele...nagyon, de nagyon sokat bebizonyított a fiú, bebizonyította a szerelmét, nézegettem a fészét és a csajt is letörölte az ismerősei közül és nem is beszéltek azóta....októberben meg összevesztünk és elment bulizni és az egész éjszakát egy huszonéves lánnyal végigtáncolta....szüneteltünk is...és megint vissza jött rá 2 hétre...azóta együtt vagyunk, de ezt még mindig nem tudtam lenyelni neki és nem tudok megbízni benne, de nélküle nem tudok meglenni...:/// ti mit tennétek a helyeben? ://

2013. jan. 25. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
én a helyedben felnőnék...
2013. jan. 25. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt, hogy értsem?
2013. jan. 25. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:
meg tudsz lenni nélküle, hidd el. nem vagy belé szerelmes, akkor te csak úgy szereted, mint egy barát. és barátokra szükségünk van, ezért érzed úgy, hogy nélküle nem lennél meg. én azt tanácsolom neked, hogy mond ezt meg neki, és keress mást. tovább kell lépni.
2013. jan. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!