Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok magamnak normális Férfit?
Figyelt kérdés
A barátaim szerint csinos vagyok,aranyos kedves. (privátban küldök képet magamról ) Családcentrikus,ha baj van mindíg ottvagyok,lelkitámaszt nyújtok szeretek, segítek.. de úgy érzem mégsem vagyok jó párkapcsolat terén. Talán az a baj hogy túlságossan hamar megszeretek bárkit,hamar leszek szerelmes és ha csalódok nem akarom el engedni az illetőt.. Nem bírom ki pár nélkül,próbálkoztam szórakozóhelyeken neten.. de semmi volt mikor nem kerestem az igazit akkorsem jött.. talán örökre egyedül maradok?!2013. jan. 23. 09:07
32/42 female_superiority válasza:
Mert a normális férfi olyan, mint a Loch Nessi szörny. Sokan mondják, hogy létezik, de még senki nem látta! :-)
33/42 anonim válasza:
a normális nőkről meg még legenda sincs :S :D belőlük csak a sok 30 napos verzió szaladgál, tudod amelyiket max 30 napig tartod :DD he-he
34/42 anonim válasza:
Találni fogsz, csak jobban kell keresni. Valahol mindenkinek ott van a nagy Ő :)
Valamint, ha valóban olyan vagy mint amit az előbb leírtál, akkor hidd el megfogod találni(:
Csak ne engedd annyira közel magadhoz (legalábbis próbáld meg) mert ha elveszíted akkor nagyon fog fájni!
Sok sikert!
35/42 anonim válasza:
Szia! Küldesz nekem egy képet?:)
36/42 mr.Joe 093 válasza:
küldj egy képet:) de szerintem hamar megtalálod csak próbálkozz tovább:)
19F
37/42 mr.Joe 093 válasza:
#33/36 kijött már az új 2.0ás verzió miszerint félévig borja és utána kezd el meghalni a szoftver... nem toom mi van a mai csajokkal. én is keresek 1 normális szolid kis csajt kicsit perverz beütéssel és legyen kedves is... de ilyen nincs a világban vagy mifene?
38/42 anonim válasza:
Aki nem vállalja, hogy talán fájni fog, annak kevés esélye van a szerelemre.
39/42 László22 válasza:
Ide is küldj képet, és megmondom hogy mi lehet a baj veled.
40/42 anonim válasza:
jó kis kérdés, de én kép helyett kíváncsi lennék arra, hogy szerinted milyen az ideális partner, mondjuk mit szeressen csinálni, milyen legyen az érdeklődési köre stb... minden ami szerinted fontos a másikban.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!